Kızlar çok üzgünüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Büşru tarafından oluşturulan Kızlar çok üzgünüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,420 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar çok üzgünüm
Konbuyu başlatan Büşru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biberonu veren zaten aileler hem kendi ailem hem eşimin. başıma bu belayı açan onlar şimdi bana laf yapan yine onlar ben bebeğim aç kalmasın die her türlü yolu deniyorum önce meme yemiyosa mama veriyorum yeter ki iyi olsun ama tutturmuşlarda sade meme die çok üzülüyorum kendimi yetersiz ve suçlu buluyorum 🥺

Ben biberonu kestim zaten kaşıkla veriyorum meme emmesede sütümü sağıp veriyorum ama bebeğim bazen inat edip emmek istemiyor ve bir sürü laf işitiyorum çok üzülüyorum

😭 çok teşekkür ederim ❤
Ya sen boşver onları canım kimse bebeğini senin kadar düşünmez. Enfektor al onla daha kolay verirsin ve devam et kesin alır memeni merak etme bebeklerde oluyor çünkü meme reddi inatlasirsan başarırsın asla yetersiz görme kendini sen mükemmel bir annesin emmese bile yapacak birşey yok herşey de süt değil ne yapacan sevgini ver stres yapma senden ona geçer takma onları da yeri gelince de benden çok mu düşünüyorsunuz de gec

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle herkesin evine gitme zamanı gelmiş sen bebeginle yanlız kalsan daha rahat edersin uygun bir dille belirt canim benim İlk doğumda sütüm inmedi aman sütü yok bu cocuk ac kalıcak dedi annemle kaynana sonra sütüm geldi öyle çok sütüm vardiki ay bu kadar sütü napicaksin sagiyordum bebek ememiyo boğuluyor du icerken aman sagma kesilsin ben böyle süt görmedim diye basladilar bu sefer 3 ay zor emzirdim gecmeyen pisik kabarıklık kakada kan derken alerjiler cikti memeden tamamen kestik diyet mamalara geçtik aman bu cocuga bakamiyo ölecek bunun elinde kiloda almıyor bu çocuk dedi annem o gece Sabaha kadar ağladım bir gecede sütüm tamamen kesildi ne olursa olsun kimsenin laf soylemesjne izin verme ogkum 5 yaşında mamayla buyudu surda 2 yil bile olmadı süt ve süt ürünleri yumurta et protein içeren seyler yemeye başlayalı besin reddi kusma krizler derken herseyin ustesinden geldim ikinciye hamileyim kaynanayla konusmuyoz ama annem hala laf söylüyor aman 7 aya girdin bebek dogsada yasar ay niye bunlari aldın hele bi dogsaydi 29 haftaligim yan yana oturuyoruz bi dememki gel sunu surdan kaldir suraya koy allah sana can sağlığı versin inşallah canım bende sezeryanla doğum yaptım buda sezeryanla olucak esime dedim 10 gun izin kullanicak ben ayaklanana kadar yanliz birakmaz beni kimseye minnet etmektense kendim yaparim her isimi daha iyi iki ablam bi annem yan yana oturuyoruz ama isine gelince herkes iyi gelmeyince e ben ne bileyim dusunemedim 🤷

Büşru

Kayıtlı Üye
rank
Üzülme kuzum bana da öyle yapmışlardı ben de sarılık olacak sütüm inmedi diye biberonla mamayı verdim verdim sonra asla göğsümu almadı birsuru laflar duydum ben 6 .9 ay emzirdim sen niye emzirmiyorsun diyende oldu kolaya kaçıyorsun diyen de oldu mama iyi olmaz emzir diyende oldu sanki ben anne sütünün daha iyi olduğunu bilmiyorum ben onun annesiyim sizden daha çok düşünüyorum bebeğimi ama napayım Allah var yukarda Allah görüyor biliyor neler çektiğimi ağlaya ağlaya yemin ederim denemediğim taktik kalmadı emzirmek için beslenme sondası ile emzirme tekniğine varana kadar denedim ama olmadı emmedi aç koy dediler acta koydum göğsümu bikere çekiyordu baktı biberon değil kendini geri geri atıp çığlık çığlığa ağlıyordu ugunacak gibi ağlıyordu valla her gece ağlıyordum ben niye emziremiyorum herkes emziriyor ben iyi bı anne degilmiyim anneligimi sorgular bı hale gelmiştim bı gece o ağlıyor ben ağlıyorum o ağlıyor ben ağlıyorum dedim kendi kendime ben niye ağlıyorum ya dedim niye onun annesi benim dedim Allah biliyor nekadar uğraştığimi kulu bilmese ne olur dedim toparlan dedim kendime sen çok iyi bı annesin bunları düşünüp aglaman bile nekadar iyibi anne olduğunu gösteriyor dedim o günden sonra kendimi topladım 1 ay bile anne sütü almadı canım 2 hafta zar zor emdi 2 hafta da sagdim olan birazcık şey de kesildi gitti şimdi sürekli mama içiyor şimdi aaa niye emzirmiyorsun kolaya kacmissin bilmem ne diyene benim süt olmadı emmedi inşallah senin süt bol bol olur kolaya kaçmaz emzirirsin diyorum eşim Allah'tan destekti o da olmasa delirmek uzereydim doğum hamilelik değil lohusa pisikolojisi gerçekten beni bitirdi eşim diyordu boşver ağlama bak nekadar cabaliyorsun mama içene nolmus o da büyüyor o da anne sütü sadece bağışıklık için ama olmadı emmedi napalim diye anlayacağın kimsenin ne dediğini kafana takma canım emin ol bana emzirsen bile millet gene konuşacak bişey bulur ya doymuyor derler ya sütün yaramıyor derler ben o zamanlarda beni aglatanlari Allah'a havale ettim rabbim emzirmedi bilerek diye kinayana versin inşallah.sen çok iyi bı annesin bunu sakın unutma inşallah emer 🤲 emzirmeyi dene pes etme ama emmedi diye de kendini çok yıpratma canım kuzunun da sana ihtiyaci var evet anne sütü önemli ama inan bana en önemli olan sevgi baya uzun oldu canim hakkını helal et 🙏❤️seni bizzat yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum sakin üzülme bak çok öpüyorum 😘
Çok teşekkür ederim mesajın o kadar iyi geldi ki bana Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya sen boşver onları canım kimse bebeğini senin kadar düşünmez. Enfektor al onla daha kolay verirsin ve devam et kesin alır memeni merak etme bebeklerde oluyor çünkü meme reddi inatlasirsan başarırsın asla yetersiz görme kendini sen mükemmel bir annesin emmese bile yapacak birşey yok herşey de süt değil ne yapacan sevgini ver stres yapma senden ona geçer takma onları da yeri gelince de benden çok mu düşünüyorsunuz de gec
Çok teşekkür ederim mesajın o kadar iyi geldi ki bana Allah hepimizin yardımcısı olsun😊

Çok teşekkür ederim mesajın o kadar iyi geldi ki bana Allah hepimizin yardımcısı olsun😊
Öncelikle herkesin evine gitme zamanı gelmiş sen bebeginle yanlız kalsan daha rahat edersin uygun bir dille belirt canim benim İlk doğumda sütüm inmedi aman sütü yok bu cocuk ac kalıcak dedi annemle kaynana sonra sütüm geldi öyle çok sütüm vardiki ay bu kadar sütü napicaksin sagiyordum bebek ememiyo boğuluyor du icerken aman sagma kesilsin ben böyle süt görmedim diye basladilar bu sefer 3 ay zor emzirdim gecmeyen pisik kabarıklık kakada kan derken alerjiler cikti memeden tamamen kestik diyet mamalara geçtik aman bu cocuga bakamiyo ölecek bunun elinde kiloda almıyor bu çocuk dedi annem o gece Sabaha kadar ağladım bir gecede sütüm tamamen kesildi ne olursa olsun kimsenin laf soylemesjne izin verme ogkum 5 yaşında mamayla buyudu surda 2 yil bile olmadı süt ve süt ürünleri yumurta et protein içeren seyler yemeye başlayalı besin reddi kusma krizler derken herseyin ustesinden geldim ikinciye hamileyim kaynanayla konusmuyoz ama annem hala laf söylüyor aman 7 aya girdin bebek dogsada yasar ay niye bunlari aldın hele bi dogsaydi 29 haftaligim yan yana oturuyoruz bi dememki gel sunu surdan kaldir suraya koy allah sana can sağlığı versin inşallah canım bende sezeryanla doğum yaptım buda sezeryanla olucak esime dedim 10 gun izin kullanicak ben ayaklanana kadar yanliz birakmaz beni kimseye minnet etmektense kendim yaparim her isimi daha iyi iki ablam bi annem yan yana oturuyoruz ama isine gelince herkes iyi gelmeyince e ben ne bileyim dusunemedim 🤷
Allah yardımcın olsun inşallah. ❤

Çok teşekkür ederim mesajın o kadar iyi geldi ki bana Allah hepimizin yardımcısı olsun 😊

Ne demek canım azcik da olsa için rahatladıysa ne mutlu bana .Amin kuzum benim üzülme sen 😘🥰

Tüm sayfalar yüklendi.