Kızlar dua edin 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Kızlar dua edin 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,355 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar dua edin 🥺
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berfin çağrıtekin

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler kızlar.39+5iz Kontrol için geldim bugün yatış verdi doktorum akşam 8e kadar gayet düzenli gidiyordu sancılarım. Ama 8den sonra durdu. Doktorum suni sancı vermedi bebeğimin eşi aşağıda olduğu için sezeryana alacakmış sabah erken 🥺ama bana kontrol De normal doğuma engel bir şey yok dedi 🤷‍♂️. Sezeryan iyi mi kötü mü bilemedim dua edin 🥺

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler kızlar.39+5iz Kontrol için geldim bugün yatış verdi doktorum akşam 8e kadar gayet düzenli gidiyordu sancılarım. Ama 8den sonra durdu. Doktorum suni sancı vermedi bebeğimin eşi aşağıda olduğu için sezeryana alacakmış sabah erken 🥺ama bana kontrol De normal doğuma engel bir şey yok dedi 🤷‍♂️. Sezeryan iyi mi kötü mü bilemedim dua edin 🥺

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayırlısı neyse o olsn cnm neden suni sancı vermdilerki madem engel yok devlette misn

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yok özeldeyim canım sağol. Bende anlamadım başta doktorum sancın var vermeye gerek yok dedi gitti hemşire geldi o da vermeyin dediler bize diye söyledi sabah sezeryana alacakmış doktor.
Özeller para yeme derdinde bn ozelleri bundan dolayı sevmiyrum kendilerini yormuyrlar devlette mecbur kalmadıkça sezeryana almiyrlar sancin var vermeye gerek duymamış ne kadar saçma keşke bı devlete de gorunseydin ilk gebelign mi

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Özeller para yeme derdinde bn ozelleri bundan dolayı sevmiyrum kendilerini yormuyrlar devlette mecbur kalmadıkça sezeryana almiyrlar sancin var vermeye gerek duymamış ne kadar saçma keşke bı devlete de gorunseydin ilk gebelign mi
Evet ilk gebeliğim bugüne kadar çok memnundum doktorumdan hep normal diyorduk akşama kadar da öyle dedik ama akşam bebeğin eşinin aşağıda olduğunu bebeğe sıkıntı olacağını söyledi 🤷‍♂️🥺

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bana da dedi plesanta aşağıda erken doğum riski var dedi 30+5 haftalık hamileyim sezaryen doğum kötü değil bebek ve annenin sağlığı için mecbur doktorlar ne derse dinle canım çok geçmiş olsun ❤️

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hayirli saglicakla kucagina alirsin ins. Benim ilk gebeliğim çok bilgili degilim ama bana göre ,hiç bir sikinti yokken tabikide normal dogum oncelik olmali. Ama sikintili durumlarda sezeryan bir kurtarma operasyonu gibi düşünülmeli . Gerekli durumlarda kacinilmaz canim benim. ve sen şuan sadece dua et bebegini kucağına alacağın anı düşün sitrese sokma kendinide bebgide canim😍

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hayirli saglicakla kucagina alirsin ins. Benim ilk gebeliğim çok bilgili degilim ama bana göre ,hiç bir sikinti yokken tabikide normal dogum oncelik olmali. Ama sikintili durumlarda sezeryan bir kurtarma operasyonu gibi düşünülmeli . Gerekli durumlarda kacinilmaz canim benim. ve sen şuan sadece dua et bebegini kucağına alacağın anı düşün sitrese sokma kendinide bebgide canim😍
Amin çok teşekkür ederim çiçek 🥰 haklısın aslında boşuna korkutuyorum kendimi demek ki hayırlısı buymuş deyip bebeğimi düşünmeliyim😍ona kavuşmama son 5 saaat ve hiç geçmiyor 🥺

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Belki bebeği riske atmak istememiştir canım Korkma sezaryan bile olsa sağlıkla gelsin de öyle korkulacak birşey değil sezaryan

Tüm sayfalar yüklendi.