Kizlar dualarınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Kizlar dualarınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,596 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar dualarınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Babam ameliyata girdi mesanesinde kötü huylu tümör tespit edildi ameliyatı çok riskili 9 saat sürecek hepimiz can taşıyoruz rabbim dualarımızı geri çevirmez şimdiden Allah razı olsun sizlerden🤲
Rabbım saglıkla o dar kapıdan çıkarsın inş hiç korkma yer gok duayla elbet bırımıızn duası kabul olur guzel haberler ver bızlerr cnm çok geçmiş olsun

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım saglıkla o dar kapıdan çıkarsın inş hiç korkma yer gok duayla elbet bırımıızn duası kabul olur guzel haberler ver bızlerr cnm çok geçmiş olsu
Allahim hepinizden tek tek razı olsun çok şükür bin şükür rabbim babamı bize bağışladı elhamdülillah ki ameliyat başarılı geçti. 🤲😘🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Babam ameliyata girdi mesanesinde kötü huylu tümör tespit edildi ameliyatı çok riskili 9 saat sürecek hepimiz can taşıyoruz rabbim dualarımızı geri çevirmez şimdiden Allah razı olsun sizlerden🤲
Allah'ım şafi ismi ile şifa versin canım benim insallah dualarım seninle rabbim size yani çocuklarına bağışlasın 🤲🏻🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allahim hepinizden tek tek razı olsun çok şükür bin şükür rabbim babamı bize bağışladı elhamdülillah ki ameliyat başarılı geçti. 🤲😘🥰
Şükür canım ben bunu görmemiştim çok sevindim 😍

Sha

Kayıtlı Üye
rank
Amin cnm çok şükür Rabbıme şükürler olsun Rabbim başınızdan eksık etmesın inş saglıkla gözunuzaydın olsun cnm ellerınden operım babanızın

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Yaa kiyamam allah ozu komek olsun canim allah can dagliqi uzun omur versin butun veliylere bizim veliylerimizde onlarin icinde Aminn🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cok wukur canim gozunuz aydinn bin wukurr

Tüm sayfalar yüklendi.