Kızlar fikri olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Kızlar fikri olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,090 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar fikri olan var mı
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melisa Doğan

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Çok güzelmis anlamı bende kızıma isim ariyorum
Yaa güzel isim aslında bende kızım olursa bırakırım diye düşündüm ama.suan sürekli.profilde kullanınca sıkıldım .. sen düşünebilirsin güzel arapça isim Kuran'da da geçiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdi bişey demiyor 😅 biraz düzeldi kavga edince 😂 valla düzelmesede umrumda değil ben bi iyi olayım sıra onada gelcek 😃😇
Aynen cnm boşver sen kednini sağlığın linve bebeğini düşün toparlanmaya bak .. sen değil o ilgiye muhtaç kalsın 😂

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Yaa güzel isim aslında bende kızım olursa bırakırım diye düşündüm ama.suan sürekli.profilde kullanınca sıkıldım .. sen düşünebilirsin güzel arapça isim Kuran'da da geçiyor

Aynen cnm boşver sen kednini sağlığın linve bebeğini düşün toparlanmaya bak .. sen değil o ilgiye muhtaç kalsın 😂
😀 evet canım aynen öyle 🥰

Ecmel ecrin ismi nasıl ikisi yan yana çok anlamlı olur 💫

Tüm sayfalar yüklendi.