Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 6haftaljk hamileyim hiçbir belirtim yok kasık ağrısı dahi sadece göğüslerim çok acıyor birde aşırı gazım var 5+4 haftalıkken keseyi gördüm ama belirtim yok sizce bişey mi oldu bebeğime
Kızlar 6haftaljk hamileyim hiçbir belirtim yok kasık ağrısı dahi sadece göğüslerim çok acıyor birde aşırı gazım var 5+4 haftalıkken keseyi gördüm ama belirtim yok sizce bişey mi oldu bebeğime
5 haftalıkken keseyi gördü doktor gebesin dedi kan tahlili fln istedi tabi ozmda hiç bir belirtim yoktu kese gözüktü karından ultrasyonla 2 hafta sonra tekrar gel dedi niçin çağırdı bilmiyorm 3 sene sonra geldi mucizem bu yüzden endişe ediyorm
5 haftalıkken keseyi gördü doktor gebesin dedi kan tahlili fln istedi tabi ozmda hiç bir belirtim yoktu kese gözüktü karından ultrasyonla 2 hafta sonra tekrar gel dedi niçin çağırdı bilmiyorm 3 sene sonra geldi mucizem bu yüzden endişe ediyorm
Bebeğin kalp atışını dinletmek için 2 hafta sonra gel demiştir kuzum. Herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok ne güzel şükret valla miden bulansa daha beter
Kuzum her bünye, her hamilelik bir değildir. Belirtilerin ilerleyen zamanlarda başlayabilir yada hiç başlamayabilir. Bunu zamanla öğrenirsin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Şöyle canım. İlk gebelikse çoğu kadında ilk de olmuyor ayrıca her kadında farklılık gösterir. Doktorun seni çağırma amacı ise tekrar gitiginde kalp atışını. Ve bebeği. Görmek duymak için bunlar rutin kontroller canını sıkma bunlar doğal bizlerde her hafta gidiyoruz bazen doktorun gün verdiği zaman. Korkma sadece bebeğin kontrolleri için çağırıyor Allah analı babalı büyütsün inşallah