Kızlar kötüyüm 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Kızlar kötüyüm 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,816 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kötüyüm 😔
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Sayılı gün çabuk geçer hem döndüğünde daha güzel bir hayatınız olur insallah üzme kendini ckk
Aynen canım haklısın çok uzun süre güzellikler için sabır gerekiyor ❣️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkide 5 ay oldu gideli canim😣😣dogumuma az kaldi gelecenmi diyorum bilmiyorum diyor((( kac haftaliksin canim?
25 hafta canım gelir inşallah
❣️

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu gün eşim 9 ay boyunca yurt dışında çalışmaya gitti çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti kendimi nasıl başka şeylere yönetebilirim 😔
En azından ne zaman geleceği belli benim eşim halise girdi daha kırkım yeni çıkmıştı üstelik o zaman evle birliktim ve hiç anlasamiyorduk eşim çıkana kadar vallahi saçlarım beyazlasti bide iyi yanından bak Esin calismaya gidiyo gergin görüntülü konuşursunuz belki dokuz aydan önce senide yanına alır sabır etmen lazim

En azından ne zaman geleceği belli benim eşim halise girdi daha kırkım yeni çıkmıştı üstelik o zaman evle birliktim ve hiç anlasamiyorduk eşim çıkana kadar vallahi saçlarım beyazlasti bide iyi yanından bak Esin calismaya gidiyo gergin görüntülü konuşursunuz belki dokuz aydan önce senide yanına alır sabır etmen lazim
Hapise

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Sen Rusya da mı yaşıyorsun canım

Ben annem de kalıyorum canım
Görümcem de benim kayinvalidem de kalmamı istedi ama itşraz
itiraz ettim eşim de
Bana bırakmıştı bide onlarla mı uğraşcan

itiraz ettim eşim de

itiraz ettim eşim de

itiraz ettim eşim de
En iyisini yapmışsın vallahi

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
En iyisini yapmışsın vallahi
Annem en rahatı ❣️

Hapise
Haklısın canım çok şükür halime senin durumun daha kötüymüş 😔

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Bizim düğünümüz yapıldı ve ben hamile kaldım eşim gitti yurt dışına izne geldiğinde 7 aylık hamileydim 15 gün kaldı gitti geldiğinde oğlum olmuştu 6 aylıktı hemde bide evin içindeydim insan bi süre sonra alışıyo durumuna rabbim yardımcın olsun
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Annem en rahatı ❣️

Bide
Annem en rahatı ❣️

Haklısın canım çok şükür halime senin durumun daha kötüym

Annem en rahatı ❣️

O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu gün eşim 9 ay boyunca yurt dışında çalışmaya gitti çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti kendimi nasıl başka şeylere yönetebilirim 😔
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.Gör nə kadar bəndən daha çok çok aırına katlananlar varmış.Okudukca göz yaşlarım sel oldu😢😢

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.Gör nə kadar bəndən daha çok çok aırına katlananlar varmış.Okudukca göz yaşlarım sel oldu😢😢
Ay canım kıyamam bende eşime çok kızdım ama napsn oda benim için çocuğu için gidiyor senin eşin de öyledir eminim seni daha iyi şartlarda yaşamak için gidiyordur ama ayrılık çok zor 😔

Bide

O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin
İftiraya maruz kalmak gerçekten insanı çökertir ya sende çok zorluklar çekmişsin canım 😔

Bide

İftiraya maruz kalmak gerçekten insanı çökertir ya sende çok zorluklar çekmişsin canım 😔
Benim de gitti kaynanam gildeyim doguma 3 buçuk ayım var Allah nasip ederse nasıl olacak hiç bilmiyorum rabbim sabrını verir inşallah
Amin canım senin de az kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❣️

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bnm esimde askere gitmisti insan ayrilinca kotu hissediyor kendini biliyorum o duyguyu ama zaman cok cabuk geciyor kuzum yipratma kendini allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin size

Tüm sayfalar yüklendi.