Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En azından ne zaman geleceği belli benim eşim halise girdi daha kırkım yeni çıkmıştı üstelik o zaman evle birliktim ve hiç anlasamiyorduk eşim çıkana kadar vallahi saçlarım beyazlasti bide iyi yanından bak Esin calismaya gidiyo gergin görüntülü konuşursunuz belki dokuz aydan önce senide yanına alır sabır etmen lazim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
En azından ne zaman geleceği belli benim eşim halise girdi daha kırkım yeni çıkmıştı üstelik o zaman evle birliktim ve hiç anlasamiyorduk eşim çıkana kadar vallahi saçlarım beyazlasti bide iyi yanından bak Esin calismaya gidiyo gergin görüntülü konuşursunuz belki dokuz aydan önce senide yanına alır sabır etmen lazim
Bizim düğünümüz yapıldı ve ben hamile kaldım eşim gitti yurt dışına izne geldiğinde 7 aylık hamileydim 15 gün kaldı gitti geldiğinde oğlum olmuştu 6 aylıktı hemde bide evin içindeydim insan bi süre sonra alışıyo durumuna rabbim yardımcın olsun
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.
O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.Gör nə kadar bəndən daha çok çok aırına katlananlar varmış.Okudukca göz yaşlarım sel oldu
Bəndə 10 aydı evliyim.13 gün kaldı bəbişin olmasına.Bənim kocamda ayrı şehirdə kalışıyoBu sürədə toplasak günləri bəlki 1 ay olur ki bir arada olduk.Sürəkli eşimlə bunun üzündən tartışmalarımız olur.Amma senin bu yazdıklarını görüb kəndimi suçladım.Sən bak nə kadar sabr etmişsin.o yapdığım sorunlara görə üzüldüm.Bən yanlız bənim buna katladıqımı düşünürdüm.Gör nə kadar bəndən daha çok çok aırına katlananlar varmış.Okudukca göz yaşlarım sel oldu
Ay canım kıyamam bende eşime çok kızdım ama napsn oda benim için çocuğu için gidiyor senin eşin de öyledir eminim seni daha iyi şartlarda yaşamak için gidiyordur ama ayrılık çok zor
O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin
Bnm esimde askere gitmisti insan ayrilinca kotu hissediyor kendini biliyorum o duyguyu ama zaman cok cabuk geciyor kuzum yipratma kendini allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin size