Kızlar kötüyüm 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Kızlar kötüyüm 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,816 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar kötüyüm 😔
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza Fırat

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu gün eşim 9 ay boyunca yurt dışında çalışmaya gitti çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti kendimi nasıl başka şeylere yönetebilirim 😔
Bende hamileligiminnilm günündn son buraya kadar yanlizdim bir annemlerde bir kaynanamda rezil olmuştum en kötüsüde encok ihtiyacım varmen yanında yoktu

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bide

O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin
Allah yardımcın olsun kardeşim bı geline iftira atmak kadar günah bişey olamaz Rabbim cezaları ni versin şerefsiz ler dostum olsa dostumun yanında olurum bu eziyeti çekip senin oğlunu beklermiyim desene Allah a havale et canim rabbimin adaletin den kacamazlar şimdi iyisin diymi eşin yanında

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu gün eşim 9 ay boyunca yurt dışında çalışmaya gitti çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti kendimi nasıl başka şeylere yönetebilirim 😔
Umarım biran evvel bir düzen kurar ve seni de yanına alır 🙏 üzme canını
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide

O günler hiç geri gelmesin inşallah ben iki çocukla ortada kaldım bana yapmadıklarını bırakmadılar yazma oya falan yaparak çocuklarıma bez ve mama alıyordum üstüne esimin annesiyle babası senin sevgilin var senin dostun var diye iftira atıyorlardi sabrın sonu selamettir rabbim sabır versin
Allah haklarından gelsin inşallah yaa iftira çok büyük günah nasıl bunu kendi gelinleri için düşünüp bide dile getirdiler 🤬🤬

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bizde bir senelik evlilikte annemlerin üst katını yaptık ikimizde işe girdik gebr oldupumu öğrendim ben gündüz eşim 4 le gece 1 çalılıyodu ilk aylar ağlıyordum çok zordu şimdi haftanın yarısı gündüzcü çok şükür şimdide ailem üç kuruş için canımızı sıktı soğuduk onlardanda evdende ilçeyr geri gidecekmeşim işi olursa bendr günümü doldurana kadar 3 ay çalışabilirim burda 20.haftadayız hayat zor bu devirde eşinle aran iyiyse ne güzel Allah kavuşturur umarım bir gün bile ayrı olmak çok üzücü para pul hrpsi boş önrmli olan huzur 🥺

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Bizde bir senelik evlilikte annemlerin üst katını yaptık ikimizde işe girdik gebr oldupumu öğrendim ben gündüz eşim 4 le gece 1 çalılıyodu ilk aylar ağlıyordum çok zordu şimdi haftanın yarısı gündüzcü çok şükür şimdide ailem üç kuruş için canımızı sıktı soğuduk onlardanda evdende ilçeyr geri gidecekmeşim işi olursa bendr günümü doldurana kadar 3 ay çalışabilirim burda 20.haftadayız hayat zor bu devirde eşinle aran iyiyse ne güzel Allah kavuşturur umarım bir gün bile ayrı olmak çok üzücü para pul hrpsi boş önrmli olan huzur 🥺
Haklısın canım dün gitti gözüm her yerde onu arıyor 😔

Umarım biran evvel bir düzen kurar ve seni de yanına alır 🙏 üzme canını

Allah haklarından gelsin inşallah yaa iftira çok büyük günah nasıl bunu kendi gelinleri için düşünüp bide dile getirdiler 🤬🤬
Amin inşallah
Bazİ şeylerden fedakarlik etmeden bahar gelmiyor
Öyle canım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın canım dün gitti gözüm her yerde onu arıyor 😔

Amin inşallah

Öyle canım
Allah herkese birlikte düzenini kurmayı nasip etsin bende burada evimden soğudum etyiğim masraf bile gözümde yok eşimin tarafı daha iyi yaşadığımı değer gördüğümü anlıyorum inşallah gider tekrar düzen kurarız herkes eşiyle kavuşur umarım buradaki 🥰

Beyza Fırat

Kayıtlı Üye
rank
Bnm esimde askere gitmisti insan ayrilinca kotu hissediyor kendini biliyorum o duyguyu ama zaman cok cabuk geciyor kuzum yipratma kendini allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin size
Amin canım inşallah saolsn ❣️
Allah herkese birlikte düzenini kurmayı nasip etsin bende burada evimden soğudum etyiğim masraf bile gözümde yok eşimin tarafı daha iyi yaşadığımı değer gördüğümü anlıyorum inşallah gider tekrar düzen kurarız herkes eşiyle kavuşur umarım burada min canım inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim 🥰❣️

Tüm sayfalar yüklendi.