Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor
E Esramx33 Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 24 4 Ekim 2021 #1 Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 4 Ekim 2021 #2 Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Belirtilerin neydi canım cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum
Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Belirtilerin neydi canım cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum
Begüm😊 Kayıtlı Üye Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2,388 4 Ekim 2021 #3 Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz mutlaka doktorunuza danışın sağlık sorunu teşkil etmiyorsa kan sulandırıcı başlansın
Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz mutlaka doktorunuza danışın sağlık sorunu teşkil etmiyorsa kan sulandırıcı başlansın
G Gül123🌸 Kayıtlı Üye Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 63 4 Ekim 2021 #4 Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Canim iyi olursun insallah rabbim sifa nin verir
Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Canim iyi olursun insallah rabbim sifa nin verir
S SemaCan Kayıtlı Üye Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 55 5 Ekim 2021 #5 Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım aşı olmuş muydun ?
Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım aşı olmuş muydun ?
T Toprak Su Kayıtlı Üye Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 43 5 Ekim 2021 #6 Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Canım bende gecirdim bol bol c vitamini tüket ve doktoruna bildir bana kan sulandırıcı iğne vermişti
Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Canım bende gecirdim bol bol c vitamini tüket ve doktoruna bildir bana kan sulandırıcı iğne vermişti
E Emineböyter Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 45 5 Ekim 2021 #7 Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Bende 36+4 haftaligim covit oldum çok zor ya bebeğin hareketlerine dikkat et canım Allah şifa versin inşallah
Esramx33' Alıntı: Kızlar 20 haftalığm kovid oldum napmam gerekiyor ağır geçiyor Genişletmek için tıkla ... Bende 36+4 haftaligim covit oldum çok zor ya bebeğin hareketlerine dikkat et canım Allah şifa versin inşallah
E Esramx33 Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 24 5 Ekim 2021 #8 SemaCan' Alıntı: Geçmiş olsun canım aşı olmuş muydun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır kuşum ya olmadm daha önce geçirdim diye 2.bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2021 Gizemrüya' Alıntı: Belirtilerin neydi canım cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Valla benim boğazım ağrımaya başladı burnum tıkandı birden grip sandım ama sıtma tutunca test verdim pozitif cıktı
SemaCan' Alıntı: Geçmiş olsun canım aşı olmuş muydun ? Genişletmek için tıkla ... Hayır kuşum ya olmadm daha önce geçirdim diye 2.bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2021 Gizemrüya' Alıntı: Belirtilerin neydi canım cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum Genişletmek için tıkla ... Valla benim boğazım ağrımaya başladı burnum tıkandı birden grip sandım ama sıtma tutunca test verdim pozitif cıktı
Gizemrüya Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 4,039 Konum Konya 5 Ekim 2021 #9 Esramx33' Alıntı: Hayır kuşum ya olmadm daha önce geçirdim diye 2.bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2021 Valla benim boğazım ağrımaya başladı burnum tıkandı birden grip sandım ama sıtma tutunca test verdim pozitif cıktı Genişletmek için tıkla ... Off kuzum benim umarım hafif atlatırsın rabbim şifa versin
Esramx33' Alıntı: Hayır kuşum ya olmadm daha önce geçirdim diye 2.bu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ekim 2021 Valla benim boğazım ağrımaya başladı burnum tıkandı birden grip sandım ama sıtma tutunca test verdim pozitif cıktı Genişletmek için tıkla ... Off kuzum benim umarım hafif atlatırsın rabbim şifa versin
E Esramx33 Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 24 5 Ekim 2021 #10 Gizemrüya' Alıntı: Off kuzum benim umarım hafif atlatırsın rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum ya bi de antibiyotik yazdı agumentin diye yutuyorum ama korkuyorum da zarar verir mi dye bebeğe
Gizemrüya' Alıntı: Off kuzum benim umarım hafif atlatırsın rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum ya bi de antibiyotik yazdı agumentin diye yutuyorum ama korkuyorum da zarar verir mi dye bebeğe