Kizlar sinir oluyorum ya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esrakckknl tarafından oluşturulan Kizlar sinir oluyorum ya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,959 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar sinir oluyorum ya
Konbuyu başlatan Esrakckknl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Atlasin annesi

Esrakckknl

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem çıktı bize geldi 1 ay kalacağım diyor ama ben istemiyorum bıktım iyice inanın bir hafta oldu hiç gitmeye niyeti yok

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Görümcem çıktı bize geldi 1 ay kalacağım diyor ama ben istemiyorum bıktım iyice inanın bir hafta oldu hiç gitmeye niyeti

Görümcem çıktı bize geldi 1 ay kalacağım diyor ama ben istemiyorum bıktım iyice inanın bir hafta oldu hiç gitmeye niyeti yok

Misafirliğin süresi 3 gündür 1 ay nedemek ya Allah kolaylık versin canm

Esrakckknl

Kayıtlı Üye
rank
Allah sabır versin canım 1 ay nedir gezmeye mı gelmiş
Bunun kocası çoban keçileri köyde bı ev var oraya götürmüş buda kaynanası gilde kalıyordu hoş zaten hep orda kalıyor buda sesini çıkarmıyordu çok sikildiysa soylessydi benim evime gelip rahat etme derdinde ama benim özel hayatım var benim işim gücüm var ayrıca güler yüzlü olsa yüreğim yanmaz suratsız hep konuşmaz etmez sap gibi durur enerjimi emdi bitirdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim de kayın valide öyle çıkıp çıkıp geliyorlar hamileyim zaten kayınlar falan resmen yorgunluktan ölüyorum seni çok iyi anlıyorum
Sorma yok hiç demi müsait misin işin var mi diye sanki bı o evde yokmuşuz gibi davranıyorlar Allah'ın cezalari bu bana öyle yapıyor delirmeme ramak kaldı abim diyor sadece beni adam yerine bile koymuyor bu evde yokmuşum gibi davranıyor

Canım benim de kayın valide öyle çıkıp çıkıp geliyorlar hamileyim zaten kayınlar falan resmen yorgunluktan ölüyorum seni çok iyi anlıyorum
Sorma yok hiç demi müsait misin işin var mi diye sanki bı o evde yokmuşuz gibi davranıyorlar Allah'ın cezalari bu bana öyle yapıyor delirmeme ramak kaldı abim diyor sadece beni adam yerine bile koymuyor bu evde yokmuşum gibi davranıyor

Ay
Canım aynı valla 8 de uyanıyor bok var sanki 😂
Bunun daha bide çocuğu var onunla uyaniyorlar sabah vız vız ağlıyor susmadan çocukta bebek daha 9 gibi kalkıyor lan kalkmissin kalk yap işte ne yiyeceksen

Ben doğalgazi düşük çalıştırıyordum üşüyorum evde ama çok gelmesin tek ki çocuğuma harcarm diye battaniye altında oturuyordum bu geldi ev soğuk başladı bizde 7 aylık çocuğu var hasta olur başımıza kalkarlar diye yükselttik bina da ki herkese 600 gelirken bana bin lira geldi öyle zoruma gitti ki bunu ödemek ben bunun evine bu hamileyken gittik bı gece kaldık resmen niye geldiniz dercesine yüzünü salladı... Ayrıca biz severek evlendik beni istemedi bu görümcesini istiyordu kocama oda beni almak için ayağını bastırdı aldı abisine bizim aileye göre gelin değil bu dedi hiç bir kötü laf denediğim halde ağzı bozuk dedi benden yana ne diye evime alayım bunu daha bana ben görümcemi istiyordum abime sen çıktın ortaya dedi ne yüzle geliyor anlamıyorum eşim arada kalmasın diye sabrediyorum şuan

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.