Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,780 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Hep öyle ama bu ara temizlik yapmaya halim de yok eşim sözde yardım edecekti ama nerdee 😒 büyük temizlik yapmam lazım camları silmem lazım dolapları dökmem lazım offf ama dediğin gibi yapıyorum bir odayı bitiriyorum diğer odaya giriyorum bir bakıyorum temizlediğim oda batmış 😣

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Doktor ne dedi canım.Doğum nezamana hayırlısıyla.Bizim evi hiç sorma kuzum.6 kişiyiz.Ne yemek derdi bitiyor.Nede iş çok şükür.😂
7 ocak cuma günü saat sabah 9da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hep öyle ama bu ara temizlik yapmaya halim de yok eşim sözde yardım edecekti ama nerdee 😒 büyük temizlik yapmam lazım camları silmem lazım dolapları dökmem lazım offf ama dediğin gibi yapıyorum bir odayı bitiriyorum diğer odaya giriyorum bir bakıyorum temizlediğim oda batmış 😣
Ayyyy

Ayyyy

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Tm üzerine bastın tatlım iş bitmekmi asla bitmiyo mutfağı t mizliyom oda batiyo odayı temizliyorum çocuğu yemekle et bakiyom bu seferde tezgah dolmuş bitmiyo inan bitmiyo yanlız değilsin yani🤗😂

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Tm üzerine bastın tatlım iş bitmekmi asla bitmiyo mutfağı t mizliyom oda batiyo odayı temizliyorum çocuğu yemekle et bakiyom bu seferde tezgah dolmuş bitmiyo inan bitmiyo yanlız değilsin yani🤗😂
Ayyy valla bıktım

Hadi hayırlısı canım.Sağlıkla al kucağına inşaAllah.Banada 12 ocak çarşamba gün verdi doktorum.☺️
Çok güzel Saglıkla al kucagına inşallah cnm spinal mi

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Bende şimdi oturdum canım temizlikten sağolsun benim büyük kız okuldan gelir gelmez yardım etti ama küçük kız sulu boya yapıcam diye yere dök boyalı suyu
Abur cubur dök heryere Çıldırmamak elde değil ağlamak istiyorum yanlız değilsin canım 😂😂😂😂

Yıldız hande

Kayıtlı Üye
rank
Sen en azından bı evi tek yemizliyirsun ben kaynanamla altlı üstlü tüm sabah öğlene kadar onunkini temizliyorum öğlenden sonra saat iki üçe kadar kendikimi temizliyorum ondan sonra da yemek sonra bulaşık yani ben hiç oturuyorum ve yardım edende Yok

Tüm sayfalar yüklendi.