Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,748 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sizdede temizlik bitmiyor demi
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Hemde nasıl yaa ben temizlik hastasıyım birde ilk dogumumdan eve geldim kış ayıydı doğum yaptıktan bir gün sonra eve gelip o soğukta balkonları yıkadım her gün de yıkıyorum kar bile yağsa her gün cam siliyiorum yazsam roman olur ailem hepsi kızıyo yapma biraz dinlen hamilesin ama ben kimseyi dinlemiyorum diyorum bu kadar yapmiyacam ama kendimi tutamıyorum 😂😂

Kızlar hastaneden geldiğimden beri iş yapıyorum canım çıktı valla bide yemek yaptım içeri girdim oglum aynı yine berbat etmiş ya, sizdede öylemi
Ayy temizliği batsın evi temizlicem diye rahimde açılma oldu 29. haftada hastane de bir gün yattım doktor bir hafta yatiracakti 2 yaşı da oğlum var diye evde yatarım dedim çıktım şükür güç bela yata yata 35. Haftaya geldik bu seferde yüksek tansiyon çıktı Ocak 20 si gibi doğacak çocuk böyle giderse dogacak doktor tansiyon yükselmesi devam ederse doğuma alcam dedi o yüzden kendinizi çok kasmayın kızlar derim ne bebeğe zarar gelsin ne size ben kastim yaptım alimimi aldim
Benim evde sanki havada toz dağlıyor gibi hissediyorum herkes temiz diyo bana kirli gözüküyor doğumda hastaneden çıktım ertesi gün temizlik yaptım o dikişlerle mahfoldum ağrıdan ama içim rahat etti temizleyince 🙄🙄

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Ev işi de çok nankör ya 🤦‍♀️🤦‍♀️
😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim evde sanki havada toz dağlıyor gibi hissediyorum herkes temiz diyo bana kirli gözüküyor doğumda hastaneden çıktım ertesi gün temizlik yaptım o dikişlerle mahfoldum ağrıdan ama içim rahat etti temizleyince 🙄🙄
Aynı ben 😕🥰😂

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Sende mi öylesin 😂🤭 gece yatmadan temizliyorum sabah misafir gelebilir çocuklardır yemektir zaman kalmıyor ama sabahda yemek falan yapıp tekrar temizliyorum 🙄😂😂
Aayy kendimi dinliyorum sanki bende akşama kadar temizlik yapıyorum bide uyumadan önce eve elektrik süpürgesi acıyorum bulaşık makinesini boşaltıyorum elbiseleri serip öyle uyuyorum

Aayy kendimi dinliyorum sanki bende akşama kadar temizlik yapıyorum bide uyumadan önce eve elektrik süpürgesi acıyorum bulaşık makinesini boşaltıyorum elbiseleri serip öyle uyuyorum
Bende öyle valla bütün işleri yapıyorum sabaha birşey kalmasın diyorum ama sabah tekrar aynı işler çıkıyor başa sarıyorum hep 🙄

Tüm sayfalar yüklendi.