Rahat değilim vallahi canım bir an önce keşke düzelse kendıne gelse çocuklarıma çok üzülüyorum şu an annemdeyım sürekli baba dıyorlar ne zaman eve gıdıcez dıyor gıdıcez kızım ev bıtsın dıyorum gıdıcem de işte içimdekilerle düşüncelerle gidicem Allah'ıma hep dua ediyorum inşallah Aklı başına gelir ıkı kızım var bırı 4 yaşında diğeri 2 yasında bende 24 yasındaym 18 yaşında evlendık kaçarak pişmanmısın desen şundan 3 yıl oncesıne kdr herşey çok güzeldi nolduysa şu 3 senede olduBide telefonumu kontrol ediyor tam dayaklık adam yemin ederim bu arada çocukların ve sen kaç yaşındasın merak ettim de
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yok geçmişten silersen görmez
Ya nasıl dayanıyorsun sen cidden çok zor evinde rahat degilsin ayrı bişi her gece korkuyla yatmak çok ayrı bişi evde saçma sapan seyler bulman çok ayrı bişi bu evde pet şişe bulmuşsun içtiği şey bonzayi de olabilir met de olabilir
Dediğini kaynanama dıcem gitsin vasisi olsun hastaneye yatırılsın kendıne gelsin belki bu şekilde kendıne gelır çünkü kendı isteğiyle mümkün değil kabul etmez ama dedıgn sekılde annesi yaparsa istemese de tedaviyi görücek zaten dedıgn gibi düşünüyor tekrar aynı değişen hiçbişey yokBak adam ne diyor her içtiğinde ölümden dönüyorsun ama yine de yarım saat sonra yine hiç bir şey olmamış gibi içiyorsun sana onun için diyorum ölümden bile korkmayan insana yanında olarak yardım etmen çok zor senin ya da ailesinin kaymakamlığa giderek ona vasi olup zorla amateme ya da neresiyse yatırmanız lazım.Ancak yattıktan sonra yanında olup destek olabilirsiniz, şu an sen ne yaparsan yap o diyor ki tamam bu krizi atlattık biraz yakamdan düşer, o senin düşündüğün şekilde düşünmüyor benim gördüklerimden ve izlediklerimden çıkardığım bu şekilde