Sorum var Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,350 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melisaazraebru

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Bide telefonumu kontrol ediyor tam dayaklık adam yemin ederim bu arada çocukların ve sen kaç yaşındasın merak ettim de
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok geçmişten silersen görmez

Ya nasıl dayanıyorsun sen cidden çok zor evinde rahat degilsin ayrı bişi her gece korkuyla yatmak çok ayrı bişi evde saçma sapan seyler bulman çok ayrı bişi bu evde pet şişe bulmuşsun içtiği şey bonzayi de olabilir met de olabilir
Rahat değilim vallahi canım bir an önce keşke düzelse kendıne gelse çocuklarıma çok üzülüyorum şu an annemdeyım sürekli baba dıyorlar ne zaman eve gıdıcez dıyor gıdıcez kızım ev bıtsın dıyorum gıdıcem de işte içimdekilerle düşüncelerle gidicem Allah'ıma hep dua ediyorum inşallah Aklı başına gelir ıkı kızım var bırı 4 yaşında diğeri 2 yasında bende 24 yasındaym 18 yaşında evlendık kaçarak pişmanmısın desen şundan 3 yıl oncesıne kdr herşey çok güzeldi nolduysa şu 3 senede oldu

Bak adam ne diyor her içtiğinde ölümden dönüyorsun ama yine de yarım saat sonra yine hiç bir şey olmamış gibi içiyorsun sana onun için diyorum ölümden bile korkmayan insana yanında olarak yardım etmen çok zor senin ya da ailesinin kaymakamlığa giderek ona vasi olup zorla amateme ya da neresiyse yatırmanız lazım.Ancak yattıktan sonra yanında olup destek olabilirsiniz, şu an sen ne yaparsan yap o diyor ki tamam bu krizi atlattık biraz yakamdan düşer, o senin düşündüğün şekilde düşünmüyor benim gördüklerimden ve izlediklerimden çıkardığım bu şekilde
Dediğini kaynanama dıcem gitsin vasisi olsun hastaneye yatırılsın kendıne gelsin belki bu şekilde kendıne gelır çünkü kendı isteğiyle mümkün değil kabul etmez ama dedıgn sekılde annesi yaparsa istemese de tedaviyi görücek zaten dedıgn gibi düşünüyor tekrar aynı değişen hiçbişey yok

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Rahat değilim vallahi canım bir an önce keşke düzelse kendıne gelse çocuklarıma çok üzülüyorum şu an annemdeyım sürekli baba dıyorlar ne zaman eve gıdıcez dıyor gıdıcez kızım ev bıtsın dıyorum gıdıcem de işte içimdekilerle düşüncelerle gidicem Allah'ıma hep dua ediyorum inşallah Aklı başına gelir ıkı kızım var bırı 4 yaşında diğeri 2 yasında bende 24 yasındaym 18 yaşında evlendık kaçarak pişmanmısın desen şundan 3 yıl oncesıne kdr herşey çok güzeldi nolduysa şu 3 senede oldu

Dediğini kaynanama dıcem gitsin vasisi olsun hastaneye yatırılsın kendıne gelsin belki bu şekilde kendıne gelır çünkü kendı isteğiyle mümkün değil kabul etmez ama dedıgn sekılde annesi yaparsa istemese de tedaviyi görücek zaten dedıgn gibi düşünüyor tekrar aynı değişen hiçbişey yok
Ya daha çok geçsin 4 yaş büyüksün benden ve kızın da büyükmüş 4 yaşında anlar o kavga ne huzursuzluk ne vallha olan çocuklara oluyor çocuk olmasa boşanırsın ailene gelirsin çocuk olunca tamam gen boşanırsın ama onlar da baba baba diye tuturcaklar işte.
Çevre insanı bu hale getiriyor işte adamın da dirayeti zayıf olunca boyle olunuyor işte oyle bi anlatınca ben seni 30 35 yaşında falan sandım

Ya daha çok geçsin 4 yaş büyüksün benden ve kızın da büyükmüş 4 yaşında anlar o kavga ne huzursuzluk ne vallha olan çocuklara oluyor çocuk olmasa boşanırsın ailene gelirsin çocuk olunca tamam gen boşanırsın ama onlar da baba baba diye tuturcaklar işte.
Çevre insanı bu hale getiriyor işte adamın da dirayeti zayıf olunca boyle olunuyor işte oyle bi anlatınca ben seni 30 35 yaşında falan sandım

Bencede annesi gittsin halletsin şu işi yoksa kimse kolay kolay gitmez oraya tedavi için

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank

Bencede annesi gittsin halletsin şu işi yoksa kimse kolay kolay gitmez oraya tedavi için
Aynen canım zaten yaşadığım şeyler çok büyük şeyler daha neler görücem kım bılir annesi halletcek inşallah yoksa başka çözümü yok bunun canım zaten kızım anlıcak yaşta da Allahım akıl fıkır versin tek duam o

Tüm sayfalar yüklendi.