Sorum var Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,543 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Senin yapman işi hızlandırır ama gene de senin kararın tabi ikide
Evet doğru dıyosun canım sureklı eve zaten kagıt gelıyor kullandığına dair bıle kagıt eve gelmısti bir yanım şikayet et diyor bır yanım da bırak kendı alsınlar dıyor bilmiyorum ya ne yapıcagımı bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cıddı mısın ben çocuğumu öyle ortamlara nasıl götüriyim nasıl psikolojisını boziyim hayatta goturmem öyle bısey olursa

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
3 kere götürmezsen 3 gün tazyik hapsi yatarsın velayeti kaybetmene kadar gider maalesef, tabi hakimine de bağlı insaflı birine denk gelirsen belki yardımcı olur ama yasalar bu şekildeyken çok da esnetemezler sanmıyorum.Sen madde kullandığını kanıtlayabileceğin için belki güzel de bir avukat tutarsan o zaman o sana daha doğru bilgi verir bana kendi avukatımın söylediği bu şekilde
Madde kullandığını bazı jandarmalar biliyormus ve kullandıgına dair kagıtlarda sureklı eve geldi bu kadarı yetmez mi

Senin yapman işi hızlandırır ama gene de senin kararın tabi ikide
Doğru dıyosun canm işte ne düşüneceğimi bilmiyorum artık bakalım er yada geç alıcaklar inşallah ozaman kendınr gelır

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Madde kullandığını bazı jandarmalar biliyormus ve kullandıgına dair kagıtlarda sureklı eve geldi bu kadarı yetmez mi

Doğru dıyosun canm işte ne düşüneceğimi bilmiyorum artık bakalım er yada geç alıcaklar inşallah ozaman kendınr gelır
Belediyelerin ücretsiz hukuki danışmanlıkları var bağlı olduğun yeri bir arayıp sorabilirsin

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Zaten kan testinden saç teli testinden çıkar tabı bunu hakim istemsi lazım eğer sen ya da ailesi elimizde kanıt yok ama kan testi istiyoruz derseniz beli olur katılama süreçi kolay onemli olan yaklanması

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Zaten kan testinden saç teli testinden çıkar tabı bunu hakim istemsi lazım eğer sen ya da ailesi elimizde kanıt yok ama kan testi istiyoruz derseniz beli olur katılama süreçi kolay onemli olan yaklanması
Benim hakimim pedagog raporunda bile şüphe var denmesine rağmen kan testi istemedi istese de zaten bir hafta kaçıp istediği zaman verip temiz çıkabiliyorlarmış ucuz maddeler vücuttan hemen atılıyormuş

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Benim hakimim pedagog raporunda bile şüphe var denmesine rağmen kan testi istemedi istese de zaten bir hafta kaçıp istediği zaman verip temiz çıkabiliyorlarmış ucuz maddeler vücuttan hemen atılıyormuş
İşte isaflı hakime denk gelmesi lazım ve saç testinde çıkar kanda çıkmasa bile ve made bağımlısı bir insan da kanı falan düşünmez içer yani

İşte isaflı hakime denk gelmesi lazım ve saç testinde çıkar kanda çıkmasa bile ve made bağımlısı bir insan da kanı falan düşünmez içer yani
Yada arkadaşın bi mesaj bi vidı görüntü alması lazım da video kaydı suç ama mesjlardan falan bi sekilde kanıt alamadı lazım

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Yada arkadaşın bi mesaj bi vidı görüntü alması lazım da video kaydı suç ama mesjlardan falan bi sekilde kanıt alamadı lazım
Arkadaşın kanıtı zaten var ama çocuklar babalarını istiyor diye kullanmak istemiyor çünkü düzeleceğine inanıyor.Zaten dosyaları varmış.Ayrıca adamın ailesi siciline işlemesin iş bulamaz bak içmeyi bırakır falan da diyor olabilir genelde o şekilde baskı kuruyorlar.Benimkiler hep öyle yaptılar

Son düzenleme:

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Arkadaşın kanıtı zaten var ama çocuklar babalarını istiyor diye kullanmak istemiyor çünkü düzeleceğine inanıyor.Zaten dosyaları varmış.Ayrıca adamın ailesi siciline işlemesin iş bulamaz bak içmeyi bırakır falan da diyor olabilir genelde o şekilde baskı kuruyorlar.Benimkiler hep öyle yaptılar
İş bulmaz diye böyle giderse ailesi böyle devam ederse zaten evladını kaybeder farkında değiller

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Çok hafife alıyor insanlar nasıl olsa kendileri kapılarını kapatıp uyuyorlar
Aynen öyle

Çok hafife alıyor insanlar nasıl olsa kendileri kapılarını kapatıp uyuyorlar
Ya gene hepsi yetişkin insanlar o minik çocuklara olan oluyor baba ceza evine girer anne ailesine gider çocuklar ya baba hasreti çeker ya anne baban böyle boyle bir insan desen de anlamazlar bide velayet davası uzarsa çevremde çok vardı bende yurta büyümüş bir insan olarak çok zor o yurtlarda nasıl hayatlar vardı iki kız kardes yurt köşesinde velayet davasının sonucunu bekliyordu çok zor ya olan cidden çocuklara oluyor hani tamam dört dörtlük bir anne yada baba olabilirsin ama gene de o anne açığını yada baba açığını kapatamazsın

Tüm sayfalar yüklendi.