Sorum var Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,687 kez görüntülenmiş, 87 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sızlere içimi dokmek istiyorum
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya gene hepsi yetişkin insanlar o minik çocuklara olan oluyor baba ceza evine girer anne ailesine gider çocuklar ya baba hasreti çeker ya anne baban böyle boyle bir insan desen de anlamazlar bide velayet davası uzarsa çevremde çok vardı bende yurta büyümüş bir insan olarak çok zor o yurtlarda nasıl hayatlar vardı iki kız kardes yurt köşesinde velayet davasının sonucunu bekliyordu çok zor ya olan cidden çocuklara oluyor hani tamam dört dörtlük bir anne yada baba olabilirsin ama gene de o anne açığını yada baba açığını kapatamazsın
Zarar vermesin de yokluk yaşasın, babası çok iyi biri olurdu kazara ya da sağlığında bir şey olup öledebilirdi.Benim annemle babam da boşandı tekrar barıştıklarını duyduğumuzda kardeşimle çok üzüldük çünkü annem babam olmadan daha mutluydu onunlayken mutsuz olduğunu görüyorduk hiç eksiklik de hissetmedik.Rabbim yine de başımdan eksik etmesin ikisini de ama bana zarar verceğine olmasın üzülmem

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Zarar vermesin de yokluk yaşasın, babası çok iyi biri olurdu kazara ya da sağlığında bir şey olup öledebilirdi.Benim annemle babam da boşandı tekrar barıştıklarını duyduğumuzda kardeşimle çok üzüldük çünkü annem babam olmadan daha mutluydu onunlayken mutsuz olduğunu görüyorduk hiç eksiklik de hissetmedik.Rabbim yine de başımdan eksik etmesin ikisini de ama bana zarar verceğine olmasın üzülmem
İşte her ailede oluyor bir sorun ama dediğin gibi zarar vereceğine olmasın daha iyi

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ay gerçekten çok kötü günler geçirmişsin ve kızının ve senin hakkında en hayırlısı olsun rabbim tüm evlatlarımızın en güzel şekilde büyümesini nasip etsin inşallah.
Arkadaş konusunda sana bende katılıyorum yani et şikayet kurtul ama bi yandan da nasıl konularla karşılaşıyoruz yani adam karısını öldürüyor delil yetersizliği diyolar adamı salıyolar şimdi şikayet etcen eee saçma sapan bi karar alcaklar hakimler adamı salıcaklar bu sefer kıza musallat olacak belki ondan da korkuyordur

Moderatör tarafında düzenlendi:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Eee evlatlar babasını görmek istemezse ne olacak ya çok zor bir şey . Bu tarz insanlara evlat emenat etmek

Resimdeki mesajları da oku maalesef her şeyin bir açığını buluyorlar 😔

Ay gerçekten çok kötü günler geçirmişsin ve kızının ve senin hakkında en hayırlısı olsun rabbim tüm evlatlarımızın en güzel şekilde büyümesini nasip etsin inşallah.
Arkadaş konusunda sana bende katılıyorum yani et şikayet kurtul ama bi yandan da nasıl konularla karşılaşıyoruz yani adam karısını öldürüyor delil yetersizliği diyolar adamı salıyolar şimdi şikayet etcen eee saçma sapan bi karar alcaklar hakimler adamı salıcaklar bu sefer kıza musallat olacak belki ondan da korkuyordur
Amin inşAllah 🤲 Sonu yok ki bu sefer de aynı evin içinde musallat olacak.Diyorum işte kucağımda 1 yaşında bebek var ken saldırdı bana ne farkediyor öyle canımla cicimle ay kocacımla idare edemezsin.Ben kahvaltıya kaldırırdım neden kaldırdın uyuyan insan uyandırılır mı der kızardı, kızdı diye kaldırmazdım sen beni adam yerine koymuyor musun niye kaldırmadın der kızardı.Zaten normal insanlar gibi değiller mutlu hiç bir zaman hissetmiyorlar canları hep sıkkın ve en yakınında olandan çıkarıyorlar.Ben sırf yumurtayı küçük gözde yaptım diye dünya laf yemiş insanım bahane bulmak isteyene çok yani Allah kurtarsın herkesi, bu şekil insanlar artık benden uzak Allaha yakın olsun.Hiç umurumda değil düzelmesi, düzelmemesi bu hayatı kendileri seçti koca adamlar bunlar bebek değil

Ekli dosyalar

• IMG_5105.jpeg
    IMG_5105.jpeg
    183.5 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_5106.jpeg
    IMG_5106.jpeg
    127.5 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Amin inşAllah 🤲 Sonu yok ki bu sefer de aynı evin içinde musallat olacak.Diyorum işte kucağımda 1 yaşında bebek var ken saldırdı bana ne farkediyor öyle canımla cicimle ay kocacımla idare edemezsin.Ben kahvaltıya kaldırırdım neden kaldırdın uyuyan insan uyandırılır mı der kızardı, kızdı diye kaldırmazdım sen beni adam yerine koymuyor musun niye kaldırmadın der kızardı.Zaten normal insanlar gibi değiller mutlu hiç bir zaman hissetmiyorlar canları hep sıkkın ve en yakınında olandan çıkarıyorlar.Ben sırf yumurtayı küçük gözde yaptım diye dünya laf yemiş insanım bahane bulmak isteyene çok yani Allah kurtarsın herkesi, bu şekil insanlar artık benden uzak Allaha yakın olsun.Hiç umurumda değil düzelmesi, düzelmemesi bu hayatı kendileri seçti koca adamlar bunlar bebek değil
Çok zor ya vallaha iyi dayanmışsın bu tip insanla bi saat bile geçmez hele ki evde bi çocuk varsa rabbim kurtarmış seni ve inşallah bu durumu yaşayan herkesi kurtarsın

al işte habere bak ya sen nasıl hakimsin önce bi o çocuğa sorun anneni mi istiyorsun yoksa babanı mı sonra seçtiği tarafı iyi bi sorgulayın baka bilir mi akıl dengesi nasıl pat diye kakalamışlar versen ya ki çocuk anne diyorsa ve babamda kalmak istemiyorum diyorsa konu kapanmıştır zaten

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Çok zor ya vallaha iyi dayanmışsın bu tip insanla bi saat bile geçmez hele ki evde bi çocuk varsa rabbim kurtarmış seni ve inşallah bu durumu yaşayan herkesi kurtarsın

al işte habere bak ya sen nasıl hakimsin önce bi o çocuğa sorun anneni mi istiyorsun yoksa babanı mı sonra seçtiği tarafı iyi bi sorgulayın baka bilir mi akıl dengesi nasıl pat diye kakalamışlar versen ya ki çocuk anne diyorsa ve babamda kalmak istemiyorum diyorsa konu kapanmıştır zaten
Düşün ya sen 6 aylık bebeğine yemek yedirmeye çalışıyorsun adam gitmiş orada küçük göze yumurta koydum diye tavayı küt küt ocağa vuruyor ben sanmıyorum bu arkadaşın da aynı evin içinde tatlış tatlış yaşadığını nereye kadar gidecek.Benim kızım annemlere ilk geldiğimizde her sesten ödü koparcasına korkuyordu, kapı çarpsa tir tir titriyordu, yüksek sesle şarkı bile söylesek kulaklarını kapıyordu , uykusundan ağlayıp kalkıyordu çok şükür şimdi bulaşık yıkasak tangır tungur ona bile uyanmıyor sabaha kadar uyuyor 🧿 Çocuklar her şeyi hissediyor.İşimiz zaten Allaha kaldı bu haberleri gördükçe yaşayanlar anlattıkça iyice umutsuzluğa düşüyorum.Allah kurtarsın sonumuzu hayretsin

Tüm sayfalar yüklendi.