Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umarım rabbim onlara bir erkek evlat daha vermez yoksa o çocukta bunlar gibi cahil büyüyecek. Rabbim diğerlerine sağlık versin ve inşaallah anne babaları gibi cahil olmazlar karşılarina da babaları gibi cahil insanlar çıkmaz o oğlan çocuğu da evlendiği kadına babasının annesine yaptıklarını yapmaz umarim
Umarım rabbim onlara bir erkek evlat daha vermez yoksa o çocukta bunlar gibi cahil büyüyecek. Rabbim diğerlerine sağlık versin ve inşaallah anne babaları gibi cahil olmazlar karşılarina da babaları gibi cahil insanlar çıkmaz o oğlan çocuğu da evlendiği kadına babasının annesine yaptıklarını yapmaz umarim
Günahına almak istemem ama abla bir kadın bile isteye bunu kendine yapmaz yani yapmamalı. Her şeyi geçtim de inşallah o çocuklara güzel bir gelecek vaat edebilirler. Doğurmakla olmuyor çünkü her şey
Vücudu iyi dikiş tutmuş yalnız. 1 sezeryan olan ikinciyi yapmaktan korkuyor baya cesaretliymiş kadın
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Ona bağımlılık yapmış bence hiç pişman değildir yine olsa yine doğurur
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr