Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,100 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sybm

Guest
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hayatlarından memnunlar heral bacım
Demek ki ablam da tek kendilerini düşünmeleri bencillik olur ortada 12 tane masum söz konusu ilk omce kendi hallerini değil onları düşünmeleri lazım ama bu zihniyette birine bunları anlatmak da deveye hendenten atlatmaktan daha zordur diye düşünüyorum

Sybm

Guest
rank
Demek ki ablam da tek kendilerini düşünmeleri bencillik olur ortada 12 tane masum söz konusu ilk omce kendi hallerini değil onları düşünmeleri lazım ama bu zihniyette birine bunları anlatmak da deveye hendenten atlatmaktan daha zordur diye düşünüyorum
Valla kuzum bezidir mendili giyimi herşeyi zaman çok pahalı kiradır

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Masalalh .. erkek sevdası yüzünden bbu kadar çocuk mu getirilir ya pes

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Neyyyyy😱😱 var mı öyle cidden 12 tne ne demek ya 5 .su çok riskli diye biliyorum 12 tne Allahım şuan ki sokumu nasıl anlatacam bilemiyrum unanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neyyyyy😱😱 var mı öyle cidden 12 tne ne demek ya 5 .su çok riskli diye biliyorum 12 tne Allahım şuan ki sokumu nasıl anlatacam bilemiyrum unanki
12kere normal doğum yapanı gordumde sezeryan olanini daha gormedim
Aynn vlla

Tüm sayfalar yüklendi.