Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,072 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar şok olacaksınız 12 tane sezeryan 😱😱
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Yok artık enfazla 4 diye biliyorum dikilecek derisi kalmış mı iyi dayanmış valla helal olsun o ne öyle yaşaa ben 3. Zor yaptım iyi cesaret kaç yaşında Sibel komşunuz merak ettim 12 çocuk normal dogum olsa şaşırmam 15 i de duydum ama sezeryan duymadım 🙃🙃🙃🙃😮😮😮😮

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar canlar nasılsınız dün annemi aradım konuştuk karşı komşuları dogum etmiş annem gitmiş 12 inci sezer yani annem şok olmuş kadının 1 oglu 11 kızı var yine kız 8lmuş ben 12 sezeryan duydum şşok oldum çevrenizde varmı böyle
Bende şaşırdım kadının maşallahı varmş. Yanlz erkek olcak diye kadın hayatından vazgeçmiş resmen..

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ilkez duydum canim

Tüm sayfalar yüklendi.