Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,790 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Zamanında sağlıklı bı şekilde ve bı avazda alırsın inşallah kucağına canım sen doğurdunmu sağ salim bende gün sayıyor olacağım inşallah ben hep diyorum sağlıkla inşallah doğum anına uçup gidim içimde oynadiginda alıp yiyesim gelio şimdiden sabırsızim inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍🥰🥰😍

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Ama daha zaman var 35 36 erken olmazmi canım 🤗
Şuan doğum olmaz 2 3 haftaya olur diyorum hani doğum bunlar gelio geçici ağrılar ayak ağrıları
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zamanında sağlıklı bı şekilde ve bı avazda alırsın inşallah kucağına canım sen doğurdunmu sağ salim bende gün sayıyor olacağım inşallah ben hep diyorum sağlıkla inşallah doğum anına uçup gidim içinde oynadiginda alıp yiyesim gelio şimdiden sabırsızim inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍🥰🥰😍
Amin ins ya🤲😃
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zamanında sağlıklı bı şekilde ve bı avazda alırsın inşallah kucağına canım sen doğurdunmu sağ salim bende gün sayıyor olacağım inşallah ben hep diyorum sağlıkla inşallah doğum anına uçup gidim içinde oynadiginda alıp yiyesim gelio şimdiden sabırsızim inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍🥰🥰😍
Amin ins ya🤲😃

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zamanında sağlıklı bı şekilde ve bı avazda alırsın inşallah kucağına canım sen doğurdunmu sağ salim bende gün sayıyor olacağım inşallah ben hep diyorum sağlıkla inşallah doğum anına uçup gidim içimde oynadiginda alıp yiyesim gelio şimdiden sabırsızim inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza 😍🥰🥰😍
Amin kuzum amin 🤲🏻❤️ valla benim de öyle oluyor poposunu ayağını ellerini yiyeesim var ama doğunca sanırım kıyamam ısırmaya 😂😂🤭

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Rahim doğuma hazırlıyor kendini bnmde oluyor o sancinz siklasinca zaten bikriisnz ki doğum o zamn ikinmayi unutmayın bol bol ikinin bol bol hemen gitmeyin derim bnce orda çok kurcaliyorlar🤣

Evet damar damara biniyor uykudan uyandım geçen
Son anda ıkınılmıyormu kuzum bide nefes tutarak değil nefesini kaçırarak ıkınmalıymışsın kraplar banada bazen oluyor bacağımda bir kaç günde bir magnezyum falan eksikliğinden sanırım doktorunuza danışın isterse

Tüm sayfalar yüklendi.