Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce
Al benden de o kadqr su 2 3 gündür neler çekiyorum karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı anı gelen sancılar mide bulantısı şimdi de yürürken alt tarafıma bıçak saplanir gibi sancı giriyor sağ salim bir dogursaydık
34+6 kuzum ya zaten 27 haftalık iken böyle sancım oldu o ara 1 cmlik açılma olmuştu ara ara yine oluyordu 2 gündür filsn yürürken bile bıçak saplanir gibi oluyor otururken aniden alt tarafa sancı giriyor ilk gebelik olunca insan tedirggin oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayakta dururken bile alt tarafım sızlıyor ani sancı giriuor bu neden kaynaklanıyor peki
Valla canım bende ilk.gebeligimde öyle düşünüyordum hiç geçmiyor diyordum eşimin başının etini yiyordum aşkım zaman geçmiyor aşkım zaman geçmiyor diye sonra kızım doğdu 9 aylık oldu bile nasıl doğdu nasıl büyüdü anlamadım sonrada insan hamileliğini özlüyor bunu her insan yaşar aslında zaman çok çabuk geçiyor da biz farkında deiliz şimdide kızımla kardeşini bekliyoruz hiç anlamadım buralara ne zaman geldik rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin herkesin yardımcısı olsun isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
Valla canım bende ilk.gebeligimde öyle düşünüyordum hiç geçmiyor diyordum eşimin başının etini yiyordum aşkım zaman geçmiyor aşkım zaman geçmiyor diye sonra kızım doğdu 9 aylık oldu bile nasıl doğdu nasıl büyüdü anlamadım sonrada insan hamileliğini özlüyor bunu her insan yaşar aslında zaman çok çabuk geçiyor da biz farkında deiliz şimdide kızımla kardeşini bekliyoruz hiç anlamadım buralara ne zaman geldik rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin herkesin yardımcısı olsun isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
Helal olsun kuzum ne demek .ya haklsiin banada zaman normlqde hızlı geçiyordu takı 30 kadar şuan 34+6 olduk ama sanki 1 yıldır 34 de kalmış gibiyim 34 de nasıl geldik onu anlamadim ama 34 geçmiyor kuzum