Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,790 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar son aylarda sürekli karın ahirisi normalmi sizce
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadqr su 2 3 gündür neler çekiyorum 🤦🏻‍♀️karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı anı gelen sancılar mide bulantısı şimdi de yürürken alt tarafıma bıçak saplanir gibi sancı giriyor 🤦🏻‍♀️sağ salim bir dogursaydık
Kaç haftalık cnm sizin bende de oluyor ve o bıçak saplanması açılma demek

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaç haftalık cnm sizin bende de oluyor ve o bıçak saplanması açılma demek
34+6 kuzum 🤦🏻‍♀️ ya zaten 27 haftalık iken böyle sancım oldu o ara 1 cmlik açılma olmuştu ara ara yine oluyordu 2 gündür filsn yürürken bile bıçak saplanir gibi oluyor otururken aniden alt tarafa sancı giriyor ilk gebelik olunca insan tedirggin oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayakta dururken bile alt tarafım sızlıyor ani sancı giriuor bu neden kaynaklanıyor peki 🤦🏻‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sağ salim kucağımıza alsaydık kuzum 🤲🏻 günler o kadar yavaş geçiyor ki 🥲
Valla canım bende ilk.gebeligimde öyle düşünüyordum hiç geçmiyor diyordum eşimin başının etini yiyordum aşkım zaman geçmiyor aşkım zaman geçmiyor diye sonra kızım doğdu 9 aylık oldu bile nasıl doğdu nasıl büyüdü anlamadım 😥 sonrada insan hamileliğini özlüyor bunu her insan yaşar aslında zaman çok çabuk geçiyor da biz farkında deiliz şimdide kızımla kardeşini bekliyoruz 🤰🥲hiç anlamadım buralara ne zaman geldik rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin herkesin yardımcısı olsun isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkınızı helal edin 🙏 biraz uzun oldu

Bende sabırsızlıkla bekliyorum her eşya aldığımda kullanmak için sabırsızlanıyorum
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla canım bende ilk.gebeligimde öyle düşünüyordum hiç geçmiyor diyordum eşimin başının etini yiyordum aşkım zaman geçmiyor aşkım zaman geçmiyor diye sonra kızım doğdu 9 aylık oldu bile nasıl doğdu nasıl büyüdü anlamadım 😥 sonrada insan hamileliğini özlüyor bunu her insan yaşar aslında zaman çok çabuk geçiyor da biz farkında deiliz şimdide kızımla kardeşini bekliyoruz 🤰🥲hiç anlamadım buralara ne zaman geldik rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin herkesin yardımcısı olsun isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkınızı helal edin 🙏 biraz uzun oldu

Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah kuzum
Helal olsun kuzum ne demek 😘.ya haklsiin banada zaman normlqde hızlı geçiyordu takı 30 kadar şuan 34+6 olduk ama sanki 1 yıldır 34 de kalmış gibiyim 34 de nasıl geldik onu anlamadim 🤭🤭ama 34 geçmiyor kuzum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.