Sorum var Kızlar sonuca bir bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Kızlar sonuca bir bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,794 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar sonuca bir bakar mısınız
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikee

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Anladığım kadarıyla gebelik yok canım 0.5 üzeri olması gerekiyor ☺️
Çok şükür 🙏🏻😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aman aman olmasın 😂😂

Aman aman olmasın 😂😂
Hamile değilsin canım. 5 ten büyük olsaydı var derdim. Emin olmak için iki gün sonra tekrar baktır
Çok şükür ya içim rahatladı ama 17 gün oldu bakalım ne zaman olacağım

Aman aman olmasın 😂😂
Hamile değilsin canım. 5 ten büyük olsaydı var derdim. Emin olmak için iki gün sonra tekrar baktır
Çok şükür ya içim rahatladı ama 17 gün oldu bakalım ne zaman olacağım
Teşekkür ederim 🤗🥰🥰

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Hala olmadın mı balım 🤦🏻‍♀️
Yok canım valla 20 günü geçti bi iki gün önce kahverengi leke geldi çok azcık ondan sonra da daha bişey yok yani korkudan eşimle bile yatağın ayrı uçlarında yatıp uyuyoruz 😂😂😂😂

Arada ayıptır söylemesi bi vajina ağrısı çekiyorum ama çok hafif anlamadım
Yok canım valla 20 günü geçti bi iki gün önce kahverengi leke geldi çok azcık ondan sonra da daha bişey yok yani korkudan eşimle bile yatağın ayrı uçlarında yatıp uyuyoruz 😂😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Arada ayıptır söylemesi bi vajina ağrısı çekiyorum ama çok hafif anlamadım
Kız Aleyna o bende de var dün de baya bir midem bulandı resmen en son istifra ettim. Test yapamaya korkuyorum senin demen gibi 3 gündür eşime bana yaklaşma deddim 😂😂. Hayır arada midem bulanıyor başım dönüyor bazen gün içinde. 5 6 kez yemek yediğim oluyor Kayra gebe oldupum zaman ki gibi zeytinden filan tiksindim 🥺🥺 ama test yapmaya korkuyorum

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kız Aleyna o bende de var dün de baya bir midem bulandı resmen en son istifra ettim. Test yapamaya korkuyorum senin demen gibi 3 gündür eşime bana yaklaşma deddim 😂😂. Hayır arada midem bulanıyor başım dönüyor bazen gün içinde. 5 6 kez yemek yediğim oluyor Kayra gebe oldupum zaman ki gibi zeytinden filan tiksindim 🥺🥺 ama test yapmaya korkuyorum
Valla bende daha yapmaya korkuyorum bu gidişat hiç hayra alamet değil 😂😂😂eşim diyor zaten bu korkuyla olan isteğimde kaçıyor diye eşimle şuan selamun aleyküm selam bu kadar muhabbetimiz aynı asker arkadaşı gibyiz bu korku yüzünden bir aydır😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla bende daha yapmaya korkuyorum bu gidişat hiç hayra alamet değil 😂😂😂eşim diyor zaten bu korkuyla olan isteğimde kaçıyor diye eşimle şuan selamun aleyküm selam bu kadar muhabbetimiz aynı asker arkadaşı gibyiz bu korku yüzünden bir aydır😂😂😂
Shahaha valla kuzum ya kayrw daha çok küçük bakalım her şey hayırlısı ama Kayra bey beni çok yoruyor 2. Çocuk olursa sanırım mahvoılurum 😂😂.

Tüm sayfalar yüklendi.