Sorum var Kızlar temizliginizi nasıl yapıyorsunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlar temizliginizi nasıl yapıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,852 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar temizliginizi nasıl yapıyorsunuz
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Sezeryan doğum oldum ve bugün 33 gün oldu bikini bölgenizi yani dikisinizi neyle aldınız normalde agdaya gidiyordum ama şimdi gitsem dikişlerim acır mı acaba kararsız kaldım 🤔
Kırkını bekle öyle yap temizliğini bence. Ben normal doğum yaptım bugün 40 ım çıktı yarın bende temizliğimi yapcam ağdayla kendim.

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kırkını bekle öyle yap temizliğini bence. Ben normal doğum yaptım bugün 40 ım çıktı yarın bende temizliğimi yapcam ağdayla kendim.
Canım zaten 40' kin çıkmasını bekleyeceğim 1 hafta kaldı ama sezeryan yerimde dokundgum zaman acıyor nasi temizleyeceğim onu dusunuyorum

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Anladım balım ama sorduğum soru o değil şimdi tüy dökücü kimyasal ya accaba rahime temas edince enfeksiyona yol açar mıd diye sordum yani onu kullanıcı herhangş bir kaşıntı yanma olmuyor demi rahim de
Hayir olmuyor bn kullanıyorum cunku ağda ile alamıyorum daha taze dikis yerim permatik desen oda acıtıyor bnde tüy dökücü krem.surdum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.