Kizlar yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Kizlar yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,827 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar yardım
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doruk

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar dogum yapan anneler bebegim 15 günlük göğüs ucum olmayınca silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorladım göğsümü tutamadı bi türlü bu silikonda da sütü ağzında biriktiriyor az miktar yutup geri kalanını akıtıyor son çare biberon kullanmak zorunda kaldım doktorlar kullanma dedi silikon da kullanma kendi göğsünü ver dedi uğraşıyorum ama bi türlü tutmuyor 2 dir uyandı benimle mücadele vermekten yorgun düşüp uyuyor aç uyudu her seferinde bende tekrar biberonla verdim sütü sizce ne yapmalıyım size de biberonu tavsiye etmeyen var mı ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen
Cnm bebeğine biberon ver aç kalmasın .. ama ara ara memeni ver zamanla ucu çıkar ve sürekli kendin sık sütünü bebeğine ver ki sarılığı geçsin

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar dogum yapan anneler bebegim 15 günlük göğüs ucum olmayınca silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım çok zorladım göğsümü tutamadı bi türlü bu silikonda da sütü ağzında biriktiriyor az miktar yutup geri kalanını akıtıyor son çare biberon kullanmak zorunda kaldım doktorlar kullanma dedi silikon da kullanma kendi göğsünü ver dedi uğraşıyorum ama bi türlü tutmuyor 2 dir uyandı benimle mücadele vermekten yorgun düşüp uyuyor aç uyudu her seferinde bende tekrar biberonla verdim sütü sizce ne yapmalıyım size de biberonu tavsiye etmeyen var mı ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olun lütfen
Benimde göğüs ucum yok ilk iki oğlumda bir türlü tutturamadım hep yara oldu falan ama bu üçüncü oğlumda başardım hiçbir alet kullanmadan emzirdim şuan 19 aylık hala emiyor ve göğüs ucu gidiyor ama o emip çıkarıyor. Ama bir yöntemi de sağma aletleri var ya onlar da anlık olarak ucunu çıkarıyor hemen o an emzir bebek yakalıyor ve devamını getiriyor zaten belli bir zamana gelsin sen çıkarma gayreti göstermeden o kendisi çıkaracak şu yeni dönem için sağma aleti ile çektir ucu çıkıyor o zaman ver ağzına ama ucunu değil sadece biliyosun kahverengi kısmı ful vereceksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayir kuzum meme ucu etrafindaki kahve yeri iyice kavrarsa emmede sorun olmaz diyordu. Ben daha dogum yapmadım tecrubesizim ama bende bu konuyu arastiriyordum orda gördüm
Aynen öyle bende tecrübesiz bir anne iken emzirmekte zorlandım hep yara oldu göğsüm kanadı bile ama bu son oğlumda artık kaptım mevzuyu meme ucunu değil kahverengi yeri vermek gerektiğini öğrendim ve bebeğim emdi hala emiyor sorun olmuyor

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben doğum yapmadım hiç yapanlar tabiki benden daha iyi bilir ama takip ettiğim bi sayfa var bak istersen orda bebeğin emmesi için göğüs ucuna gerek yok diyor göğsü tutmalıymis.. emzirme akademisi instagram ve Facebook hesapları var

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben doğum yapmadım hiç yapanlar tabiki benden daha iyi bilir ama takip ettiğim bi sayfa var bak istersen orda bebeğin emmesi için göğüs ucuna gerek yok diyor göğsü tutmalıymis.. emzirme akademisi instagram ve Facebook hesapları var
Hepinize teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler inşallah ise yarar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şaka yapmıyorum böyle düşünmen şaşırti beni estağfurullah neden dalga geçiyim çoğu kişi ya kaşıkla ya şırınga ya böyle yöntemler deniyor canım
Lohusalik diyeyim anla sen 😔

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben ilk hamileliğim de yaşadım aynı şeyi ama bebek emdikçe göğüs ucu büyüyor yoksa olduğu gibi kalıyor benim göğüs ucumu çok bilmiş bir hemşire eliyle tutup tutup çekmişti ciksin diye baya bi tahriş etmişti çok zorlanmistim o dönem yara fln oldu emzire bildigim kadar emzirdim sütümü sagip biberonla la da verdim o an ne bebegimi doyuruyorsa onu yaptım pek kimseyide takmadım acikcasi senin için nasıl rahat edecekse öyle yap annesi sensin doktorların soyledigi genel bilgi hepimize söylenen

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben philips avent in biberonu nu aldım biberon ucu anne memesi yapısında yaptıkları için kesinlikle ayırt etmiyor muş dene istersen.benimde göğüs ucum yoktu silikon uç denedim olmadı bebek hemşiresi şırınganın ucunu kesip ters taktı göğüs ucuna yerleştirdi ve çekti göğüs ucu çıktı hemen dene istersen belki faydası olur inşallah da sıcak suyla masaj yap sürekli

Tüm sayfalar yüklendi.