Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim sanki bebek aşağıda üstü boş gibi ne anlamına geliyor doğum yakın mı
Kafası doğum kanalına oturmuş olabilir canım. Yani doğum pozisyonu almıştır.Öyle olunca göğsünün altındaki baskı azalır,mide yanmaları azalır,daha rahat nefes alırsın. Doğuma yaklaşmışsın. Doğum çantanı mutlaka hazır et. Allah kolaylık versin.

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Kafası doğum kanalına oturmuş olabilir canım. Yani doğum pozisyonu almıştır.Öyle olunca göğsünün altındaki baskı azalır,mide yanmaları azalır,daha rahat nefes alırsın. Doğuma yaklaşmışsın. Doğum çantanı mutlaka hazır et. Allah kolaylık versin.
Amin canım Allah razı olsun evet sunan öyle eskisi gibi değil nefes daha rahat alabiliyorum ama daha 35 haftalık

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Doğumun yakındır ben 37 de doğurdum idrara çok sıkışır gibi olursa gidince cok az ve sılastiysa tuvalete gitmen birde karnın da sertleşirse yakin
Allah size bağışlasın inşşlah sağlıklıdır ne bilim diyorum doğsa kuvezde kalmasında evet sert oluyor çoğu zman hareketleri de azalmış dinlenmeme rahmen böyle karnımın üstü boş gibi aşağısı sert
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal dogum mu yoksa sezeryan mı
Doğumun yakındır ben 37 de doğurdum idrara çok sıkışır gibi olursa gidince cok az ve sılastiysa tuvalete gitmen birde karnın da sertleşirse yakin

Tüm sayfalar yüklendi.