Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,176 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim sanki bebek aşağıda üstü boş gibi ne anlamına geliyor doğum yakın mı
Seninle ayni haftayiz cnm benimki yukarda henüz kafasını yan tarafta hissediyorum baskı yaptıkça son 1 2 hafta kala karin aşağı iniyor diye biliyorum biraz erken gibi geldi bana yakın zamanda doktor kontrolün varsa doktorun daha iyi bilir canım

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Seninle ayni haftayiz cnm benimki yukarda henüz kafasını yan tarafta hissediyorum baskı yaptıkça son 1 2 hafta kala karin aşağı iniyor diye biliyorum biraz erken gibi geldi bana yakın zamanda doktor kontrolün varsa doktorun daha iyi bilir canım
Normal dogum degil xaten sezeryan randevu alıp haftaya gidecem hareketi var ama öyle az normal mi

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim sanki bebek aşağıda üstü boş gibi ne anlamına geliyor doğum yakın mı
Annem derki eğer göğüs ile karnın arasında dört parmak mesafe varsa doğum yakındır 🤗 yani ayrılmış demektir der bilmiyorum ama daha 35 haftalık belki bebek kendini öyle farklı bir pozisyona sokmuş aşağıda hissi veriyordur bilmiyorum ki

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Annem derki eğer göğüs ile karnın arasında dört parmak mesafe varsa doğum yakındır 🤗 yani ayrılmış demektir der bilmiyorum ama daha 35 haftalık belki bebek kendini öyle farklı bir pozisyona sokmuş aşağıda hissi veriyordur bilmiyorum ki
Çok doğru demiş annen gerçekten de bebek aşagı inince bi karış boşluk oluyo ve kendini çok hafif hissediyosun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşşlah ya peki bazen artık tekmeleri var o kadar sert degil normal mi birde çok hareket etmemesi yeri daralıyor ondan mı
Cnm hareketlerini mutlaka takip et hiç hareket hissetmezsen mutlaka doktora git

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Çok doğru demiş annen gerçekten de bebek aşagı inince bi karış boşluk oluyo ve kendini çok hafif hissediyosun
Annem çok doğurmuş ondan profesör kadın doğum uzmanı kendisi 😂😂 baya doğurmuş ve çoğunu da evde yapmış baya profesyonel karından direkt cinsiyeti söylüyor 😅😅 yengem sancısı var doğuma gidecekti annem yok daha değil az daha evde çek sancini hastanede suni vermesinler dedi yengeme şöyle hareket et böyle yap dedi sonra ne olduysa heh tamam şimdi gidin hastaneye dedi bir gitti yarım saat 40 dk içinde doğum etti😅

Cnm hareketlerini mutlaka takip et hiç hareket hissetmezsen mutlaka doktora git
Çok net hatırlamıyorum sancin geldiği zaman hemen çömel mi diyordu yada sancin gelince yürü mü diyordu onu hatırlamıyorum ama yengem o dediği hareketleri yapınca baya iyi geliyor demişti ☺️ annem sezeryana felaket karşı

Tüm sayfalar yüklendi.