Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,191 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar yardımcı olun lütfen bilgim yok
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım Allah razı olsun evet sunan öyle eskisi gibi değil nefes daha rahat alabiliyorum ama daha 35 haftalık

Ne bilim ya erken kilosu iyi olmasa Allah korusun küveze yatmasın istiyorum öyle korkuyorum insan ne kadar korksa basıma geliyor 😭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ciğeri şimdi oluşmuş mudur

Ciğeri şimdi oluşmuş mudur
Bebeğin kaç kilo biliyor musun? Ciğerleri kendi başına nefes alacak kadar gelişmiştir muhtemelen. Bende bebeğimi küvöze almamışlardı kilosu iyi diye. Şu an 3.gebeliğimdeyim. 28 haftalığım yine erken doğum riskim var geçenler hastanede kaldım. Dr ciğer geliştirici iğneler yaptı bana. Bebek doğarsa ciğeri gelişmiş olsun diye. Eğer doğarsa da bu iğneyi bebeğe yaparım demişti. Öyle bir durumda bebeğine yapacaklardır. Bebeğimin doğumunu durdurdular serum,hap,iğne desteğiyle. Ama bana hiç bi iş yapma yorma kendini dedi. Evde full yatıyorum. Sende yorma kendini. Kalsın iş güç temizlik. Önemli olan sağlık. Bol bol dinlen. Yat. Dr bana sporu bile yasakladı düşün Yani nasıl bi etkisi varsa yorgunluğun... o yüzden şu an yapacağın en güzel şey bedenini yormamak,psikolojik olarak o mutlu güne hazırlanmak...

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin kaç kilo biliyor musun? Ciğerleri kendi başına nefes alacak kadar gelişmiştir muhtemelen. Bende bebeğimi küvöze almamışlardı kilosu iyi diye. Şu an 3.gebeliğimdeyim. 28 haftalığım yine erken doğum riskim var geçenler hastanede kaldım. Dr ciğer geliştirici iğneler yaptı bana. Bebek doğarsa ciğeri gelişmiş olsun diye. Eğer doğarsa da bu iğneyi bebeğe yaparım demişti. Öyle bir durumda bebeğine yapacaklardır. Bebeğimin doğumunu durdurdular serum,hap,iğne desteğiyle. Ama bana hiç bi iş yapma yorma kendini dedi. Evde full yatıyorum. Sende yorma kendini. Kalsın iş güç temizlik. Önemli olan sağlık. Bol bol dinlen. Yat. Dr bana sporu bile yasakladı düşün Yani nasıl bi etkisi varsa yorgunluğun... o yüzden şu an yapacağın en güzel şey bedenini yormamak,psikolojik olarak o mutlu güne hazırlanmak...
Bende öyle yapmaya çalışıyorum çok yormamaya çalışıyorum rutin işler sadce inşllah 38 de sağlıkla gelsin

En son 32 haftaydı sanırım 2.200 dedi şimdi kaç kilo bilmiyorum

Kasılma yani yalancı sancıların yok henüz bir haftaya belki doğum yaparsın ama Allah bilir tabi
Yok ya şimdi değil biraz daha gelişsin tamamlansın

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benimde düşük riskim vardı fitil kullandım 37. Haftada bıraktım fitili. Doktorum spor yapmayı bile yasaklamıştı. Yürüyüş sadece 20dk fazlası yok demişti. Şimdi merdiven çıkıyorum iniyorum squat yapıyorum hurma yiyorum şimdi de kızım gelmiyor :) Banada ciger geliştirici vurmuştu doktor 34 haftalıkken kanamam olmuştu serum ciger geliştirici igneler flan derken kanama durdu tuttular. Allahım sag salim Evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍🤲

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Benimde düşük riskim vardı fitil kullandım 37. Haftada bıraktım fitili. Doktorum spor yapmayı bile yasaklamıştı. Yürüyüş sadece 20dk fazlası yok demişti. Şimdi merdiven çıkıyorum iniyorum squat yapıyorum hurma yiyorum şimdi de kızım gelmiyor :) Banada ciger geliştirici vurmuştu doktor 34 haftalıkken kanamam olmuştu serum ciger geliştirici igneler flan derken kanama durdu tuttular. Allahım sag salim Evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍🤲
Peki bebegin ciğerleri tam kaçıncı hafta oluşmuş olur

Tuğba06

Kayıtlı Üye
rank
Evet bende şu an fitil kullanıyorum. 2 hafta yeter dedi.siz ne kadar süre kullandınız? İşe yarar umarım. Çünkü gün içinde kasılmalarım oldukça tedirgin oluyorum. Umarım sizin haftanıza yetişirim. Dr bana 34 hafta olsa bile size yeter dedi . Bebeğin iri zaten nasıl doğuracaksın bilmiyorum dedi. Allah kerim. İnşallah hepimiz kuzularımızı sağlıklıca dogurur, kucağımıza alırız.

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Evet bende şu an fitil kullanıyorum. 2 hafta yeter dedi.siz ne kadar süre kullandınız? İşe yarar umarım. Çünkü gün içinde kasılmalarım oldukça tedirgin oluyorum. Umarım sizin haftanıza yetişirim. Dr bana 34 hafta olsa bile size yeter dedi . Bebeğin iri zaten nasıl doğuracaksın bilmiyorum dedi. Allah kerim. İnşallah hepimiz kuzularımızı sağlıklıca dogurur, kucağımıza alırız.
Ben 21. Haftadan 37. Haftaya kadar fitil kullandım canım. Progestan çok etkili Bi ilaç zaten. Doktor 34. Haftaları görmemiz bile mucize dedi. Kasıktaydı kızım bide rahmim sıkıntılıydı benim ne vardı bilmiyorum sormadım hiç doktora bide kafama takarım diye :) bak şimdi fitili bıraktık gelmiyor inan ki kasma kendini birşey olcagı varsa oluyor tam tersi rahat ol ben çok rahattım Allahıma sıgındım birşey olmadı canım. Benim kız da 3.060 gr ama doktorum dogdugu zaman daha az olucak dedi. Ölçümler fazla çıkıyor genelde dedi. Saglıklı olsunlar da kuzucuklar :)

Tüm sayfalar yüklendi.