Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 807 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3Oğul1Anne
Kızlar dün aksam rahat uyuyamadım öte beri dönmüşüm ve biraz sert bir şekilde uyku haliyle yüz üstü yatmışım o an karnım acıdı dua okuyarak uyumuşum normalde midem çok bulanır ama bugün fazla olmadı hele ki ilaç içtikten sonra sabah cok bulandı akşam ilaç içince bulanmadı hiç hatta normal de bulanırdı zaman bilmezdi akşam da ara ara sağ sonra sol kasıgımda gerilme kasılma vardı kanama vs suan yok çok şükür ama bişey olsa belli olur du değil mi
:'(

Gebelik haftası 9+4

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ilk 3 aya kadar yüz üstü yattığın taktirde bebek hissetmiyormuş zaten onu küçücük olduğu için. Bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Allah'ın izniyle

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün aksam rahat uyuyamadım öte beri dönmüşüm ve biraz sert bir şekilde uyku haliyle yüz üstü yatmışım o an karnım acıdı dua okuyarak uyumuşum normalde midem çok bulanır ama bugün fazla olmadı hele ki ilaç içtikten sonra sabah cok bulandı akşam ilaç içince bulanmadı hiç hatta normal de bulanırdı zaman bilmezdi akşam da ara ara sağ sonra sol kasıgımda gerilme kasılma vardı kanama vs suan yok çok şükür ama bişey olsa belli olur du değil mi
:'('(

Gebelik haftası 9+4
Üzülme canım inşallah bir şey olmaz

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
:'('(

Gebelik haftası 9+4
İnşaallah bir şey olmaz canim icin rahat etmiyorsa doktora bi git

Tüm sayfalar yüklendi.