Kızlar 😅❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Farugun annesi tarafından oluşturulan Kızlar 😅❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,018 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 😅❤️
Konbuyu başlatan Farugun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Ben bı konuda fikir almak istiyorum kızlar bu benim ikinci sezeryanim olcak Allah'ın izniyle ilki acildi komple bayilttilar şimdi 1 ayım kaldı doğuma belden uyuşturma istiyorum ama ablam hissettim karnımı acıdı deyince biran korktum aranızda böyle bı durum yaşayan varmı hamisler❤️❤️
Canım bende hisetim valla çok kötü oldu hisetigim gibi zaten hemen tam bayiltilar

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim bı anne yazmıştı burada iki kere belden uyuşturma yapmışlar uyusmamis hissettim diyordu kollarımı bacaklarımı tuttular diyordu bende korkuyorum benimde ilk bebek acil sezaryen oldu uyuttular uyanınca acısını hissettim bu sefer belden uyuşturma istiyorum Allah yardımcımız olsun 34+6 haftalık hamileyim bende doktorla konuşmak gerek
Cnm hic korkma bnmde ilk cicugumda tamamen uyuttular ikincide belden asagi uyuttular suan tekrar dogum yapican hangisini tercih edersin deseler belden asagi uyusturma isterim sadece uyusmasi icin belden igne yaptiklarinda biraz canin aciyor gerisi harika birsey bebegini dogdugu an görmek herseyine sahit olmak guzeldi bnmki yani heeee bide narkozu vücut daha kolay atiyor insallah sizinkide boyle rahat geçer

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hic korkma bnmde ilk cicugumda tamamen uyuttular ikincide belden asagi uyuttular suan tekrar dogum yapican hangisini tercih edersin deseler belden asagi uyusturma isterim sadece uyusmasi icin belden igne yaptiklarinda biraz canin aciyor gerisi harika birsey bebegini dogdugu an görmek herseyine sahit olmak guzeldi bnmki yani heeee bide narkozu vücut daha kolay atiyor insallah sizinkide boyle rahat geçer
Canımsın içim fetahladi Allah razı olsun ❤️🌼🍀🙏 çok teşekkür ederim

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ben bı konuda fikir almak istiyorum kızlar bu benim ikinci sezeryanim olcak Allah'ın izniyle ilki acildi komple bayilttilar şimdi 1 ayım kaldı doğuma belden uyuşturma istiyorum ama ablam hissettim karnımı acıdı deyince biran korktum aranızda böyle bı durum yaşayan varmı hamisler❤️❤️
Kuzum zaten elliyor sizi sonra kesiyorlar 17 gündür oldum çok rahattı

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sakınleştirici yapıyorlar sana

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Ya canım ya tam karar veriyorum spinal olacağım diye böyle şeyler duyunca bir tedirgin oluyorum vazgeçiyorum korkuyorum artık perşembe günü gün vericek doktor son günlerimdeyim artık 😦😦😦😦

Tüm sayfalar yüklendi.