Kızlar 😅❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Farugun annesi tarafından oluşturulan Kızlar 😅❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,018 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 😅❤️
Konbuyu başlatan Farugun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Filiz068283
Ben bı konuda fikir almak istiyorum kızlar bu benim ikinci sezeryanim olcak Allah'ın izniyle ilki acildi komple bayilttilar şimdi 1 ayım kaldı doğuma belden uyuşturma istiyorum ama ablam hissettim karnımı acıdı deyince biran korktum aranızda böyle bı durum yaşayan varmı hamisler❤️❤️
Canım bende 2 tane sezeryan oldum ilkini tamamen uyutuldum o çok zor geçti benim için ikincisinde anestezi uzmanı acil olmadığı sürece tamamen uyutmam o yüzden belden uyusturma yapicam dedi bende kabul ettim ilkinde zorlandığım için belden iğneyi olur olmaz hemen sedyeye uzanıp uyuşup uyusmadigini kontrol edip operasyona başladılar bide verilen anestezi senin bünyene göre veriliyor canım o yüzden inşallah bi sıkıntın olmaz stres yapma kendine Allahin izniyle kötü geçmez doğumun

K

Kıdemli Anne

Guest
Ben bı konuda fikir almak istiyorum kızlar bu benim ikinci sezeryanim olcak Allah'ın izniyle ilki acildi komple bayilttilar şimdi 1 ayım kaldı doğuma belden uyuşturma istiyorum ama ablam hissettim karnımı acıdı deyince biran korktum aranızda böyle bı durum yaşayan varmı hamisler❤️❤️
2 defa belden uyusturulmayla dogum yaptim kismetse bu 3.olacak hic hissetmedim csvremde de hic hissettim diyeni duymadim zaten belden igne yapinca sana soruyorlar ayagini oynatir misin dediler mesela hicbisey yapamadim ayagimi sıktılar hic aci hissetmedim bence bu biraz panik ruh haliyle ilgili bi durum

Malesef var canım ben😒benimde acımştı isteristemez stres oluyo insan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bravo🤣 ben oraciķda ölurdüm heralde😅
Ayy benimde vardı ben korkudan bakamadm cnkü cok acıdı

Valla bravo🤣 ben oraciķda ölurdüm heralde😅
Ayy benimde vardı ben korkudan bakamadm cnkü cok acıdı
2 defa belden uyusturulmayla dogum yaptim kismetse bu 3.olacak hic hissetmedim csvremde de hic hissettim diyeni duymadim zaten belden igne yapinca sana soruyorlar ayagini oynatir misin dediler mesela hicbisey yapamadim ayagimi sıktılar hic aci hissetmedim bence bu biraz panik ruh haliyle ilgili bi durum
Ben hiç panik olmamama rağmen acıdı canım malesef öyle olmuyo ki ya ama yinede değer mi değer

K

Kıdemli Anne

Guest
Zaten sakınleştirici yapıyorlar sana
Aynen oyle,cok heycanliyim kalbim fena atiyor dedim bas ucumda hemsire vardi hemen kolumdaki seruma bisey yapti alkol kullanmis gibi oldum çakirkeyf😇🤭

Ayrica bu kadar korkmayin nolur,bende ilk dogumumda cok korkuyordum doktora her gitmemde nasil doguracam diye soruyordum adam dayanamadi sen hic anne karninda kalmis cocuk gordun mu bi sekilde cikacak merak etme dedi oylede oldu😂🤣😅

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hiç 0şün3dim anestezi doktoru koldan yapıyor sakinleştirici
Sibel merhaba cnm bende cuma günü spinale olucam ınş ama bana sakinleştiriciden bahsetmediler acaba sakinleştirici sen mi istedin yoksa onlar kendileri yapıyor mu . Bende biraz zor karar verdim bakalim spinal olucam. Sadece anestezi cok heyecan vs olursa uyuturuz dedi

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Ben iki defa sezaryen oldum his etmedim belden uyuşturma daha güzel bence

Tüm sayfalar yüklendi.