Kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze099 tarafından oluşturulan Kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 637 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kizlar
Konbuyu başlatan Gamze099
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
5 mart adet tarihim 11 inde erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün sağlık ocağına gittim ebeler ordadq test yatırdı silik çıktı tekrar 13 ünde kan verdim 18 çıktı sonuç folik asit başlattılar değerim yükselir dimi neden düşük çıktı sonuç

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum tekrar kan verip beta hcg nin sağlıklı yükselip yükselmediğine bakılması gerekli. Şuan burda ne desek fayda etmez benim beta hcg de 15 çıktı ama ben idrar testini yapar yapmaz kan vermiştim

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
5 mart adet tarihim 11 inde erken gebelik testi yaptım silik çıktı ertesi gün sağlık ocağına gittim ebeler ordadq test yatırdı silik çıktı tekrar 13 ünde kan verdim 18 çıktı sonuç folik asit başlattılar değerim yükselir dimi neden düşük çıktı sonuç
Tekrar kan ver kuzum 2 gün ara ile kan ver değerin yükselip yukselmedigine bak rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum daha erken olduğu için değerin düşük çıkmış.diye düşünüyorum

Tekrar beta hcg baktır kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.