Sorum var Kızlar

• Konbuyu başlatan Aysegulllll
  • Toplam 44 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysegulllll tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,028 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Aysegulllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnmm ben kim normal dogurmak kim sezeryan oldum 🤣🤣 hemde herseyim normaldi simdide normal ama yapamam diye sezeryan olcam yine
Anladım korktuğun için sezeryan oldun sanırım hayırlısı benimde ilk normal istiyorum bakalım 2 haftam var doğum zamanı ölçerler nasıl olduğunu öğreniriz artık 😅

Yagmurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anladım korktuğun için sezeryan oldun sanırım hayırlısı benimde ilk normal istiyorum bakalım 2 haftam var doğum zamanı ölçerler nasıl olduğunu öğreniriz artık 😅
Anlatin valla 32. Haftadayim ben ama uc gundur yururken birden asagiya oyle bi sanci vuruyoki gelcek saniyorum sanci cekmedim ilk dogumda bunda nolur bilmiyorum korkuyorum niye boyle sanci giriyo acaba

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Anlatin valla 32. Haftadayim ben ama uc gundur yururken birden asagiya oyle bi sanci vuruyoki gelcek saniyorum sanci cekmedim ilk dogumda bunda nolur bilmiyorum korkuyorum niye boyle sanci giriyo acaba
Bilmiyorumki bende hiç bişey olmadı bu güne kadar merak ediyorum nezaman nasıl hislerle gelecek 🤭

Tüm sayfalar yüklendi.