Sorum var Kızlar

• Konbuyu başlatan Aysegulllll
  • Toplam 44 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysegulllll tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,028 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Aysegulllll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Evet ya aylardır bekliyoruz canım sözde @Kayra'nın Annesi 👶🏻 ile falan yarışıyoduk o çok aceleci çıktı 😅 biz günümüzü bekliyoruz bakalım
evet yaaa inş seninki de aceleci olmaz🙏❣️☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizde kaldık teyzesi 🥰
ayy doğruuuuu🤣🤣🤣

Bizde kaldık teyzesi 🥰
ayy doğruuuuu🤣🤣🤣
Kayra aceleci teyzesi benim suçum yok 😂😂
nasılsın canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
evet yaaa inş seninki de aceleci olmaz🙏❣️☺️

ayy doğruuuuu🤣🤣🤣

ayy doğruuuuu🤣🤣🤣

nasılsın canım
Şükür iyiyim balım dikişleri aldırmaya hastaneye geldim 🤭🤭 yemin ederim eski fit halimi özlemişim 😂😂 göbek filsn gidince özüme döndüm dedim resmrn.
Sen nasılsın prensesler nasıl

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Şükür iyiyim balım dikişleri aldırmaya hastaneye geldim 🤭🤭 yemin ederim eski fit halimi özlemişim 😂😂 göbek filsn gidince özüme döndüm dedim resmrn.
Sen nasılsın prensesler nasıl
yaaa ne güzel göbek gitmiş bende hala var biraz korsede aldim takmıyorum yaa😂 benimkiler çok şükür iyiler ikiside ellerinden operler teyzesiiiiiiiii❤️❤️😘😘

Efterya

Kayıtlı Üye
rank
Son 10 günüm kaldı sarı akıntım geliyor 3 cm açılmam var sizce ne zaman gelir
Kaçıncı hamilelik bırıncıde zaten onlar belirli biryerden açıyorlar sonra dikiyorlar 2 cı 3 cu ise 2 gune gelir bence

Son 10 günüm kaldı sarı akıntım geliyor 3 cm açılmam var sizce ne zaman gelir
Sanciyada bağlı sancin varmi yavaştan ara ara

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bana gulmeyin ama bu acilmayi nasil neyle olcuyolar 😐
Ebeler parmakla açılmanın ne kadar olup olmadığına bakıyorlar benim ilk doğumumda öyleydi Afedersiniz hemşire parmaklarını soktu 6 santim açılmab var dedi bana kızdı dedi niye hastaneye gelmedin bu kadar bekledim diye 😊

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Efterya

Kayıtlı Üye
rank
Ebeler parmakla açılmanın ne kadar olup olmadığına bakıyorlar benim ilk doğumumda öyleydi Afedersiniz hemşire parmaklarını soktu 6 santim açılmab var dedi bana kızdı dedi niye hastaneye gelmedin bu kadar bekledim diye 😊
İşte sırf parmak atmasınlar diye gitmiyorum hastaneye geç giyorum gittikten sonra 2 saate doğuruyor. Bazıları çağırıyor gel bak bir acilmismi doğuma gotur diye ben hiç sesimi etmiyorm.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Şükür iyiyim balım dikişleri aldırmaya hastaneye geldim 🤭🤭 yemin ederim eski fit halimi özlemişim 😂😂 göbek filsn gidince özüme döndüm dedim resmrn

yaaa ne güzel göbek gitmiş bende hala var biraz korsede aldim takmıyorum yaa😂 benimkiler çok şükür iyiler ikiside ellerinden operler teyzesiiiiiiiii❤️❤️😘😘
Bende onların minik burnundan öperim valla ben korse takmadım 😂😂 annem normal bir bezle her gün sardı göbek yok oldu bugun 10. Gün düşün birde annem izin vermiyor korsete ,😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.