Sorum var Kızlar 🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kızlar 🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,760 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 🙄🙄
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sabahtan beri karnım taş gibi semsert baya top gibi yusyuvarlak oldu bu normal mi bugün tam 31 haftalık oldum. Hiç hareket etmedi bugün meyve yedim şuan normalde meyve yeyip uzaninca hareket eder bakalım şuana dek etmedi. Bide kasıklarımda ağrı var 🥺 bir sorun olmaz di mi sabah sadece hıçkırık gibi bir kıpırtı vardı sonra daha tık yok. Niye top gibi sert olur karın anlamadım 😟

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
icin rahat etsin isterseniz gidin bir ultrasona..ama hareket kabileyeti azaldiginda ve buyudugunde o kaskati his olur.. yeri daraldi cunku..hayirli dogumlar..
Yeri daralmıştır di mi çok teşekkür ederim 🤗🥰 biraz daha uzanıp hareket etmezse acile giderim çünkü kasıklarımda baya ağrı oluyor ayakta durunca sanki baskı varmış gibi his oluyor

HappyKidz

Kayıtlı Üye
rank
pelvik kaslarina baski var.. her sona yaklasan hamile gibi..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

zaten ayakta cok gezinmeyin...asagi indi iyice..yani doguma hazirlik olarak bebekler son iki ayda
asagi inerler..

zaten ayakta cok gezinmeyin...asagi indi iyice..yani doguma hazirlik olarak bebekler son iki ayda
asagi inerler..
bir de asiri kiodan sert hissi olur-unttum soylemyi-kilonuz varsa carbonhidrati kesin ve tuzu.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank

asagi inerler..

bir de asiri kiodan sert hissi olur-unttum soylemyi-kilonuz varsa carbonhidrati kesin ve tuzu.
Aşırı kilom yok ama tuzlu yediğim oluyor dün akşam da tuzlu yemiştim 🙄🙄

asagi inerler..

Hareket etti 🤩🤩 bir defa bile olsa vurdu 🤗🤗

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sabahtan beri karnım taş gibi semsert baya top gibi yusyuvarlak oldu bu normal mi bugün tam 31 haftalık oldum. Hiç hareket etmedi bugün meyve yedim şuan normalde meyve yeyip uzaninca hareket eder bakalım şuana dek etmedi. Bide kasıklarımda ağrı var 🥺 bir sorun olmaz di mi sabah sadece hıçkırık gibi bir kıpırtı vardı sonra daha tık yok. Niye top gibi sert olur karın anlamadım 😟
Biraz dinlen canım dinlendiğin halde ağrın geçmiyorsa vakit kaybetmeden acile git benim kızım son aylarda taş gibi olurdu nefesim kesilirdi adeta😂😂 kendini kasmasi bı yerde top gibi olması doğuma hazırlık kendini şimdiden hazırlıyor meleğin içini ferah tut

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
icin rahat etsin isterseniz gidin bir ultrasona..ama hareket kabileyeti azaldiginda ve buyudugunde o kaskati his olur.. yeri daraldi cunku..hayirli dogumlar..

en de Kasim annesi olacagim inşallah... Bebek bakimi icin HappyKidz isimli bir uygulama-Apple Store da geliştirirdik. ücretsiz..
Bakar misiniz? İndirir misiniz rica etsem?
şimdiden beebginizden ne bekleyeceğinizi gorebilirsiniz..Benim doktorama da destek oluyorsunz bu arada..:))
seviler..cevaplarinizi desteginizi bekliyorum/
Bebeklerinizle ilgili sorulariniz varsa hep burdayım. pratik yapiyorum klinik acmadan evvel..
Uygulamanın profilinde ne var

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gülüm en önemlisi bebek mi sert duruyor yanş o mu toplanıyor yoksa karnın mı sert bu ikisini iyi ayırt et eğer bebek toplanıyor ve sertleştiriyorsa kendini sıkıntı yok aöa eğer karnın tamamen bebekten bağımsız sertleşme varsa hastaneye gitmen gerek bilgin olsun ikisğni iyi ayırt et canım karnını bşraz ovala masaj yap bakalım sertlik gidecek mi

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Cnim
Bebeklerin uyumaları uzun süre biliyir anne karnında büyük bı ihtimalle uyuyordur. Elinle sev pozisyon değiştirir sende gerilmemiş olur karnın. Öncekine bakarak git gide yeri daraliyor o yüzdende rhaat hareket edemez artık.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Gülüm en önemlisi bebek mi sert duruyor yanş o mu toplanıyor yoksa karnın mı sert bu ikisini iyi ayırt et eğer bebek toplanıyor ve sertleştiriyorsa kendini sıkıntı yok aöa eğer karnın tamamen bebekten bağımsız sertleşme varsa hastaneye gitmen gerek bilgin olsun ikisğni iyi ayırt et canım karnını bşraz ovala masaj yap bakalım sertlik gidecek mi
Bebek bir yere toplanıyordu şuan baya hareket etmeye başladı sertlik geçti çok şükür 😬🤗🤦🤦

Biraz dinlen canım dinlendiğin halde ağrın geçmiyorsa vakit kaybetmeden acile git benim kızım son aylarda taş gibi olurdu nefesim kesilirdi adeta😂😂 kendini kasmasi bı yerde top gibi olması doğuma hazırlık kendini şimdiden hazırlıyor meleğin içini ferah tut
Şimdi de baya hareketlendi oynuyor düpedüz 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.