Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar daha yeni eşimle kavga etdim yarım saat felan oldu eşim uyudu bende başında dırdır etdim dırdır etmekten uykum kaçtı ah ahhh kendi suçum ne güzel uyucaktim hahahah
Biz kavga ettikmi benim eşimde uyumaya gidiyor ama benim pit pıtımdan dolayı uyuyamıyor ve benim artik hormonların dolayı hemen ağlıyorum istemsizce o da kıyamayıp sarılıp özür dileyip uyuyoruz hemen
Hormonlar en sevdiğim ayy gebelikte insan cidden çok duygusal oluyor benim gebelik bitti lohusalıkta da duygusal oldum oda bitti şükür duygusallık ta onunla beraber gitti bu seferde sinir geldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar daha yeni eşimle kavga etdim yarım saat felan oldu eşim uyudu bende başında dırdır etdim dırdır etmekten uykum kaçtı ah ahhh kendi suçum ne güzel uyucaktim hahahah
Git onu da kaldır seni sinirden uyutmadiysa o da uyumasin bu erkeklerdeki rahatlık yaa ve kadınlardaki huzursuzluk ben uyumuyorsam o da uyumasin ama inanır mısın içimden kavga etmek geliyor eşim etmiyor bu ara adam melek olmuş aşkım canım cicim modunda geziyor ne olsa aman takma modunda ve bu beni daha sinir ediyor kavga edemiyorum hiç
Ahqhq Ayşe ya bende eşime kızıyorum malum en büyük kavgamız mecburi telefondan oluyor adam kavga etmeyince daha çok deliirp kavga edecek kadar bile tskmıyorsun diyorum sen manyak mısın diyor bana iyice kafayı yedim valla
Erkekler hep uyur zaten kavga onlar için hiçbişey uykularını bile kaçırmıyor ne güzel
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr
Nelerdesin kız adın vae kendin yok gibisin .prenses nasıl kaç haftalık oldunuz canım
Hormonlar en sevdiğim ayy gebelikte insan cidden çok duygusal oluyor benim gebelik bitti lohusalıkta da duygusal oldum oda bitti şükür duygusallık ta onunla beraber gitti bu seferde sinir geldi
Onu da uyandır ben gebelikte öyle yapıyordum eşim kavgadan sonra uyursa daha çok deliriyordum valla yazık admaa az çekmedi benden
Ahqhq Ayşe ya bende eşime kızıyorum malum en büyük kavgamız mecburi telefondan oluyor adam kavga etmeyince daha çok deliirp kavga edecek kadar bile tskmıyorsun diyorum sen manyak mısın diyor bana iyice kafayı yedim valla
Hayır kavga edince biz kadınların uykusu kaçıyor erkeklerede uyku bastırıyor. Adamlar hiçbisey olmamış gibi hemen uyuyorlar buna anlam veremiyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr