Sorum var Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilan yıldız tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,265 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Dilan yıldız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
kızlar size birsey anlatmak istiyorum eşim kapanmami istedi ama ben hazir degilim daha sizce napmam lazim anlatmak istedim sizlere
Eşinle güzelce konuş canım anlat sen istiyorsun eş olarak haklısın ben kendimi hazır hissetmiyorum Allah kalbime koyunca bende istiyorum de anlayışla karşılar diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda nasıl etsin inşallah 🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
kızlar size birsey anlatmak istiyorum eşim kapanmami istedi ama ben hazir degilim daha sizce napmam lazim anlatmak istedim sizlere
Öncelikle kuzum rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻.ama bunu eşin için değil Allah için yapman lazım ve eşinle güzelce konuş şuan hazır değilim vs gibisinden eminim seni anlayacaktır. Tekrardan rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻

Mia

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle rabbim nasip etsin inşallah kuzum,ama kendine şunu soyle neden hazir değilim? Ne zaman hazir olurum gercekten,ve en önemlisi hayat o kadar hızlı geçerken, rabbimin emri iken bunu ne kadar daha ertelemek dogru olur..eminim ki eşin seni düşündüğü ve sevdiği için söylemiştir, bununla alakalı sohbet vs dinlemeni tavsiye ederim, rabbim gönlünü ısındirsin inşallah 🥰

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim inşaallah nasib eder 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle rabbim nasip etsin inşallah kuzum,ama kendine şunu soyle neden hazir değilim? Ne zaman hazir olurum gercekten,ve en önemlisi hayat o kadar hızlı geçerken, rabbimin emri iken bunu ne kadar daha ertelemek dogru olur..eminim ki eşin seni düşündüğü ve sevdiği için söylemiştir, bununla alakalı sohbet vs dinlemeni tavsiye ederim, rabbim gönlünü ısındirsin inşallah 🥰
Çok güzel anlatmışsın kuzum 😍

Tüm sayfalar yüklendi.