Kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gamze099 tarafından oluşturulan Kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 565 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar
Konbuyu başlatan Gamze099
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+5 hamileyim belde ağrı ara ara agiyor bırakıyor sizce doğum sancısı mi
Benim de ilk gebeliğim canım pek Bi bilgim yok o yüzden ama doğumun yakın heran olabilir yani doğum sancısıda olabilir düzenli olup olmadığını takip etmelisin düzenliyse ve dinlenince geçmiyorsa gittikçe daha da şiddetleniyor sa hastaneye gitmelisin canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🤲🌺😘

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+5 hamileyim belde ağrı ara ara agiyor bırakıyor sizce doğum sancısı
Yalancı sancı da olabilir sancıların yavaş yavaş başlamışta olabilir çünkü benim ilk sancılarım böyle geldi gittikçe arttı takip sıklaşmaya başlarsa ılık duş al beline tut suyu otur kalk yap doğumun kolay olur inşallah🥰

Gamze099

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ilk gebeliğim canım pek Bi bilgim yok o yüzden ama doğumun yakın heran olabilir yani doğum sancısıda olabilir düzenli olup olmadığını takip etmelisin düzenliyse ve dinlenince geçmiyorsa gittikçe daha da şiddetleniyor sa hastaneye gitmelisin canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin 🤲🌺😘
Benimde ilk olduğu için pek bilgim yok açıkçası

Tüm sayfalar yüklendi.