Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de ilk gebeliğim canım pek Bi bilgim yok o yüzden ama doğumun yakın heran olabilir yani doğum sancısıda olabilir düzenli olup olmadığını takip etmelisin düzenliyse ve dinlenince geçmiyorsa gittikçe daha da şiddetleniyor sa hastaneye gitmelisin canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Yalancı sancı da olabilir sancıların yavaş yavaş başlamışta olabilir çünkü benim ilk sancılarım böyle geldi gittikçe arttı takip sıklaşmaya başlarsa ılık duş al beline tut suyu otur kalk yap doğumun kolay olur inşallah
Benim de ilk gebeliğim canım pek Bi bilgim yok o yüzden ama doğumun yakın heran olabilir yani doğum sancısıda olabilir düzenli olup olmadığını takip etmelisin düzenliyse ve dinlenince geçmiyorsa gittikçe daha da şiddetleniyor sa hastaneye gitmelisin canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin