Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ağrıyan dişinin yüzeyine zeytin beklet veya karanfill çekirdeği 3 aylık dnemi geçince tedavi yaptırabiliyorsun çekim hariç yinede muayene olmanda sorun olmaz için rahat eder
Doktorlar ilaç vermiyorlar genelde canım ama kadın doğum doktoruna danışıp kullan bence. Evde sirklei tuzlu suyla gargara, karanfil çiğnemek biraz olsun ağrısını hafifletir. Geçmiş olsun
geçmiş olsun canım bende 8 haftalıkken diş çekimi yaptırdım ama doktoruma danışarak birde her hastane kabul edermi bilmiyorum tuzlu ılık suyla gargara yap belki biraz rahatlatır
Ben doktor onayı ile hafif antibiyotik ve parol kullanmıştım çekime onay vermediler ama ilaç kullandım doktora danış mutlaka doğal olarak da ya tuzlu sirkeli su ile gargara yap yada sarımsak ez iki diş bi çay kaşığı bal sirke tuz karıştırıp ağrıyan bölgede 20 dk beklet çok yakıyo ama agrıyı alıyo Allah yardımcın olsun diş çok zor
Karanfil, tuzlu suyla gargara, zeytin azda olsa hafifletecektir kuzum. Diş ağrısı çok zor Rabbim yardımcın olsun. Geçmiş olsun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Geçmiş olsun cnm.. cnm kendi kadın doğum doktoruna danışıp öyle girebilirisn ona göre seni yonlendirir.. ve varsa evde sirke onunla gargara yap o iyi gelir..