Teşekkür ederim birtanem çok sağol bazı insanlar diyor bunuSende canım benim moralimi yüksek tut sana tok zor olur vs diyenlere karşı da kulağını tıka. İnsan olan öyle şeyler demez zaten![]()
Teşekkür ederim birtanem çok sağol bazı insanlar diyor bunuSende canım benim moralimi yüksek tut sana tok zor olur vs diyenlere karşı da kulağını tıka. İnsan olan öyle şeyler demez zaten![]()
Canismin sen ya benim Allah'ıma şükürler bunu nasip ettiği banaİşte o bazı insanlar kendileri bir haltı beceremediği için diğer insanları da beceremeyecel sanıyor o yüzden diyorum kulağını tıka diye bazıları da sırf moral bozmak için konuşur. Boşver yani he de geç![]()
Yaaa nasıl mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınıKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Maşallah kuzum Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Teşekkür ederim kuzum çok sağolYaaa nasıl mutlu oldum Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarını![]()
Teşekkür ederim canım benimMaşallah kuzum Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin![]()
Canım benim senin adına çok sevindim Rabbim haylı ve sağlıcakla kucağına alabilmesi nasip etsin inşaAllahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Teşekkür bitanem amin inşallahCanım benim senin adına çok sevindim Rabbim haylı ve sağlıcakla kucağına alabilmesi nasip etsin inşaAllah![]()
Maşaallah canim rabbim meleklerini korusun kucağına almayı nasip etsinKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Amin inşallah zumrem teşekkür ederimMaşaallah canim rabbim meleklerini korusun kucağına almayı nasip etsin![]()