Amin inşallah zumrem teşekkür ederim![]()

Yaaa masallah hülyam ya çok sevindim senin adına canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Allah razı olsun gamzem amin inşallah birtanem @Gamze HümeyraYaaa masallah hülyam ya çok sevindim senin adına canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sendende Allah razı olsun canım benim Nasıl gidiyor kuzum
Kuzum bulantilarla geçiyor ağrım oluyor belimde daha çokSendende Allah razı olsun canım benim Nasıl gidiyor kuzum
Benim de Adem de çok belim ağrıyor du ama.bulantim olmuyor du ama Hümeyra da bulantıdan hicbisey yiyemiyordum 4 ay boyuncaKuzum bulantilarla geçiyor ağrım oluyor belimde daha çok
İnşallah bir an önce geçer gamzem kuzum bulanti için ilacmi kullanıyordunBenim de Adem de çok belim ağrıyor du ama.bulantim olmuyor du ama Hümeyra da bulantıdan hicbisey yiyemiyordum 4 ay boyunca
Hülyam benim Hümeyrada ilk gebeliğimdi ya çok acemiydim bulantı için ilaç kullanıldogini bile bilmiyordum o yüzden ilaç filan kullanmadim bulantı için ama senin çok oluyor ise doktoruna Danış sana yazar ilacİnşallah bir an önce geçer gamzem kuzum bulanti için ilacmi kullanıyordun
Suanlik dediğin gibi canım kraker bulunduruyorum bira bastırıyor ara ara geliyor 3 gün önce daha kötüydü kuzum birşey daha soracam san bugün lavaboya giderken idrardan sonra çok kötü ağrı oluyor neden acabaHülyam benim Hümeyrada ilk gebeliğimdi ya çok acemiydim bulantı için ilaç kullanıldogini bile bilmiyordum o yüzden ilaç filan kullanmadim bulantı için ama senin çok oluyor ise doktoruna Danış sana yazar ilac