Çok sevindim canm rabbim dualarını kabul etti sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahİnşallah kuzum amin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet kuzum ikizmis![]()

Çok sevindim canm rabbim dualarını kabul etti sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallahİnşallah kuzum amin inşallah
Evet kuzum ikizmis![]()
Amin kuzum amin inşallahÇok sevindim canm rabbim dualarını kabul etti sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
![]()
Asenammmmm kalp atışlarını duydukYaaaaaaaa ciddimisin![]()
Amin kuzum amin inşallahhhYaaa çok sevindim kuzumRabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
![]()
Oyy maşallah maşallah kuzum rabbim sağ dalim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindm iki tane mercimek haKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Ay canım çok sevindim yaKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
İnşallah kuzum aminnnAy canım çok sevindim yaAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Sağlıkla gelsin minnoşlar çok sevindimKızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Mervemle ikiniz bildiniz mal asistan birşeyden anlamadı AyşemOyy maşallah maşallah kuzum rabbim sağ dalim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindm iki tane mercimek ha
Sana dün dedim ama burda 2 kese gözüküyor diye![]()
Kuzum eşimin ailesinde var bizdede varSağlıkla gelsin minnoşlar çok sevindim
Sizin ailede ikiz varmı hülya
Mervemle ikiniz bildiniz mal asistan birşeyden anlamadı Ayşem
Kuzum eşimin ailesinde var bizdede var
Oyyyy masallah mercimeklerime oyyy canim sukurler olsun nasil mutlu oldun anlatamam cok ama cok sevindim sag saglim gelsin minnoslarAmin kuzum amin inşallah
Asenammmmm kalp atışlarını duyduk
Amin kuzum amin inşallahhh![]()