Asenam bende kalp atışlarını duyinca bambaşka bir şeymişOyyyy masallah mercimeklerime oyyy canim sukurler olsun nasil mutlu oldun anlatamam cok ama cok sevindim sag saglim gelsin minnoslar❤❤❤❤
![]()

Asenam bende kalp atışlarını duyinca bambaşka bir şeymişOyyyy masallah mercimeklerime oyyy canim sukurler olsun nasil mutlu oldun anlatamam cok ama cok sevindim sag saglim gelsin minnoslar❤❤❤❤
![]()
Tarifsiz duygu o kuzum rabbim dileyen isteyen her kuluna o sevinci yasatmayi nasip etsin insallahAsenam bende kalp atışlarını duyinca bambaşka bir şeymiş![]()
Amin Ayşem inşallah onlarda ikizdi ama biri boştu doktor gayet sağlıklı dediSenin kaderin de ikiz var kuzum maşallah rabbim kaybettiğin ikizlerinin yerini dolduracak minikler gönderecek inşallah
![]()
Bende birtanem bende rabiamCanım benimmmmm çok sevindim bitanem
Amin asenam amin inşallah melikeyede isteyen herkeze nasip etsin insallahTarifsiz duygu o kuzum rabbim dileyen isteyen her kuluna o sevinci yasatmayi nasip etsin insallah
Hepte sağlıklı olsunlar inşallah kuzum . Hiç bir şeye üzülüp kendime strese sokma. Peki çift yumurta mı trk yumurtamı kuzumAmin Ayşem inşallah onlarda ikizdi ama biri boştu doktor gayet sağlıklı dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende birtanem bende rabiam
Amin asenam amin inşallah melikeyede isteyen herkeze nasip etsin insallah
Çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende çok istiyordum eşim ikiz halalarımda öyle ama nasip olmadı bundan sonrada olmaz inşallah rabbim olmayana versin ❤❤Kızlar Kontrolden Geldim Ve Kese 2 Tane Kalp Atıslarını Duyduk![]()
Kuzum sadece dedi ikisde ayrı kesede dediHepte sağlıklı olsunlar inşallah kuzum . Hiç bir şeye üzülüp kendime strese sokma. Peki çift yumurta mı trk yumurtamı kuzum
Amin canım amin inşallahÇok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende çok istiyordum eşim ikiz halalarımda öyle ama nasip olmadı bundan sonrada olmaz inşallah rabbim olmayana versin ❤❤
Hmm ayy acaba kız mı erkek mi uaKuzum sadece dedi ikisde ayrı kesede dedi
Amin canım amin inşallah![]()
Ayyyy Ayşem bende çok merak ediyorum nasıl sabirsizim kizmi erkek mi diyeHmm ayy acaba kız mı erkek mi ua![]()
Hayırlısı olsun İnşallah şuan 7 haftalık filansın demi kuzumAyyyy Ayşem bende çok merak ediyorum nasıl sabirsizim kizmi erkek mi diye