Gecmıs olsun kuzummAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Gecmıs olsun kuzummAşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk![]()
Geçmiş olsun abla inşallah bir şey yoktur bak boşa stres yaptın gebemiyim diye sonuçlarını bekliyorumSağol bacım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar testim negatif gastroenteroloji bölümüne sevk edildim birazdan endoskopiye gireceğim özelde olacağım birkaç saniyelik anestezi alacağım![]()
Ayyyy ilk yaşıııYarında Alparslanın 1 yaş çekimi var fotoda şu halde birde bununla uğraşıyorum pasta patlatma konsepti için pasta yaptım halim kalmadı
Sağol Balımm 1de sonuçları alacağım midem çok kötü hala ne oldu anlamadım yaGeçmiş olsun abla inşallah bir şey yoktur bak boşa stres yaptın gebemiyim diye sonuçlarını bekliyorum![]()
Üsüttün mü acaba kuşumSağol Balımm 1de sonuçları alacağım midem çok kötü hala ne oldu anlamadım ya![]()
Aminn inşaAllah canım benim 29 mart yaş günü ama çekimi vardı bugün rahatsızım diye yarına erteledik bakalım nasıl geçecekAyyyy ilk yaşıııömrü uzun olsun insallah ayağına taş değirmesin rabbim
❤
Yaaaaaaa bak beni delirtmeyin bu ne tatlilik o papyonuyla yutarim vala bakAminn inşaAllah canım benim 29 mart yaş günü ama çekimi vardı bugün rahatsızım diye yarına erteledik bakalım nasıl geçecek![]()
Yediğin bir şey mi dokundu ki ablam inşallah temiz çıkarSağol Balımm 1de sonuçları alacağım midem çok kötü hala ne oldu anlamadım ya![]()
Ya rabbim yaa bu ne yakışıklılıkAminn inşaAllah canım benim 29 mart yaş günü ama çekimi vardı bugün rahatsızım diye yarına erteledik bakalım nasıl geçecek![]()
Masallah tombul kusuma yerim ben onu nasıl da yakışıklı olmus balımmmmAminn inşaAllah canım benim 29 mart yaş günü ama çekimi vardı bugün rahatsızım diye yarına erteledik bakalım nasıl geçecek![]()