Soon 6 canımmmAynen kuzummsenin kaç günün kaldı
![]()
Soon 6 canımmmAynen kuzummsenin kaç günün kaldı
![]()
Ayy amin cicegimHadi hayırlısı kuşum sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah![]()
Sekreter aradı sonuçlar çıkmış randevulu hastalara başlamadan sizin sonuçlara bakacak Dr bey bekliyoruz dedi hastaneye gidiyorumAyy amin cicegim
Aşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim çooookkk
Hmm desene abla paşa sportif seviyor Allah'ım yerim onu benÇok sıkılgan rahatına düşkün kot pantolon gömlek ayakkabı giyince ağlıyor![]()
Hadi hayırlısı bakalım inşallah bir şey çıkmazSekreter aradı sonuçlar çıkmış randevulu hastalara başlamadan sizin sonuçlara bakacak Dr bey bekliyoruz dedi hastaneye gidiyorum![]()
Aşırı mide bulantısı baş dönmesi ve halsizlik yaşıyorum günlerdir Alparslana hamileliğimdeki gibiyim sabah sağlık ocağında kan verdim Rabbim affetsin ama inşaAllah hamile değilimdir hiç gücüm sabrım yok çok stresliyim
Hamile değilim kuzum negatif çıktı 10 aylık oğlum küçük dahaAllah gonlunuzdekini versin insaallah bebeğiniz ne kadarlik cok mu küçük
O zaman gözünüz aydin diyim rahatsızlığınız icinde çok geçmiş olsunHamile değilim kuzum negatif çıktı 10 aylık oğlum küçük daha
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar midemde ülser çıktı tedaviye başlayacağım öncesinde Alparslanı sütten kesmem gerekiyor ilaç kullanacağım için![]()
Sağol canımO zaman gözünüz aydin diyim rahatsızlığınız icinde çok geçmiş olsun