Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,772 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bacım üst üste geliyor aksilikler Allah hayra çıkarsın inşaAllah sütten kesmek çok üzücü Bi süre tedavi olmak istemedim 3 4 ay müsaade etseniz dedm ama yara oluşmuş kanama yaparsa daha büyük sorun olur dedi aç karnına sigara kahve içmem en büyük sebebiymiş 😔😔
Ne oldu ben anlamadim kacirdim ne cikti sonuclar canim telaslandim ne sutten kesmesi neler oluyor😥🤔

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Allah ıyılıgıni versin gülümm ınsallah gecer iyi olursun 😟
İnşaAllahh kuzum ❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gözün aydın cnm hayırlısı buymuş demekki
Sağol kuzum 😘😘

Ne oldu ben anlamadim kacirdim ne cikti sonuclar canim telaslandim ne sutten kesmesi neler oluyor😥🤔
Midemde ülser çıktı kuşum ilaç kullanmam gerekiyor buyüzdende Alparslanı emziremeyeceğim şuan tedavi olmak istemedim 3 4 ay sonra başlasak dedim ama dr kanama yapabilir riske atamayız daha büyük sorunlar olabilir dedi 😔

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Sekreter aradı sonuçlar çıkmış randevulu hastalara başlamadan sizin sonuçlara bakacak Dr bey bekliyoruz dedi hastaneye gidiyorum 🤦‍♀️
Ne dediler en son ne oldu meraktan çatlıcam 🤗🤗😅😅

İnşaAllahh kuzum ❤️❤️

Sağol kuzum 😘😘

Midemde ülser çıktı kuşum ilaç kullanmam gerekiyor buyüzdende Alparslanı emziremeyeceğim şuan tedavi olmak istemedim 3 4 ay sonra başlasak dedim ama dr kanama yapabilir riske atamayız daha büyük sorunlar olabilir dedi 😔
Senin sağlığın daha önemli çünkü Alparslan'ın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Allah korusun midende kanama olur daha büyük sorunlar çıkar üzme kendini tedavini ol. Çok çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏🙏

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Ne dediler en son ne oldu meraktan çatlıcam 🤗🤗😅😅

Senin sağlığın daha önemli çünkü Alparslan'ın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Allah korusun midende kanama olur daha büyük sorunlar çıkar üzme kendini tedavini ol. Çok çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah 🙏🙏
Aminn inşaAllah canım benim nasıl keseceğim peki ben ne yapayım bilmiyorum ki ben tedavi olmayacağım ya bırakırsa çok hasta olur zaten dişlerinden çok huzursuz

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Midesinde ülser çıkmış doktor hemen tedaviye başlamamız lazım demiş ve bu yüzden oğlunu sütten kesmesi gerekiyor ondan dolayı üzülüyor 😔😕
Deme canim ya 😥

İnşaAllahh kuzum ❤️❤️

Sağol kuzum 😘😘

Of be kuzum cok üzüldüm 😥 evet cok zor bi durum ama doktoru dinle basla tedaviye allah korusun daha kötü bisey falan olur evet zor olacak memeden ayirmasi ama öncelikle senn iyi olman lazim bitanem 😣 ne yapalim sukur gene en azindan ek gidaya gecti oyle düşün 😥

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Deme canim ya 😥

Of be kuzum cok üzüldüm 😥 evet cok zor bi durum ama doktoru dinle basla tedaviye allah korusun daha kötü bisey falan olur evet zor olacak memeden ayirmasi ama öncelikle senn iyi olman lazim bitanem 😣 ne yapalim sukur gene en azindan ek gidaya gecti oyle düşün 😥
Öyle kuşum ama ek gıda yemiyor dişleri patlıyor çok huzursuz oyüzden daha çok emiyor şuan

Tüm sayfalar yüklendi.