Gözün aydın cnm hayırlısı buymuş demekkiGeçmiş olsun abla inşallah bir şey yoktur bak boşa stres yaptın gebemiyim diye sonuçlarını bekliyorum![]()
Gözün aydın cnm hayırlısı buymuş demekkiGeçmiş olsun abla inşallah bir şey yoktur bak boşa stres yaptın gebemiyim diye sonuçlarını bekliyorum![]()
Ne oldu ben anlamadim kacirdim ne cikti sonuclar canim telaslandim ne sutten kesmesi neler oluyorAynen bacım üst üste geliyor aksilikler Allah hayra çıkarsın inşaAllah sütten kesmek çok üzücü Bi süre tedavi olmak istemedim 3 4 ay müsaade etseniz dedm ama yara oluşmuş kanama yaparsa daha büyük sorun olur dedi aç karnına sigara kahve içmem en büyük sebebiymiş![]()
İnşaAllahh kuzumAllah ıyılıgıni versin gülümm ınsallah gecer iyi olursun![]()
Sağol kuzumGözün aydın cnm hayırlısı buymuş demekki
Midemde ülser çıktı kuşum ilaç kullanmam gerekiyor buyüzdende Alparslanı emziremeyeceğim şuan tedavi olmak istemedim 3 4 ay sonra başlasak dedim ama dr kanama yapabilir riske atamayız daha büyük sorunlar olabilir dediNe oldu ben anlamadim kacirdim ne cikti sonuclar canim telaslandim ne sutten kesmesi neler oluyor![]()
Ne dediler en son ne oldu meraktan çatlıcamSekreter aradı sonuçlar çıkmış randevulu hastalara başlamadan sizin sonuçlara bakacak Dr bey bekliyoruz dedi hastaneye gidiyorum![]()
Senin sağlığın daha önemli çünkü Alparslan'ın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Allah korusun midende kanama olur daha büyük sorunlar çıkar üzme kendini tedavini ol. Çok çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallahİnşaAllahh kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sağol kuzum
Midemde ülser çıktı kuşum ilaç kullanmam gerekiyor buyüzdende Alparslanı emziremeyeceğim şuan tedavi olmak istemedim 3 4 ay sonra başlasak dedim ama dr kanama yapabilir riske atamayız daha büyük sorunlar olabilir dedi![]()
Vala bnde anlamadim bi türlüNe dediler en son ne oldu meraktan çatlıcam![]()
Midesinde ülser çıkmış doktor hemen tedaviye başlamamız lazım demiş ve bu yüzden oğlunu sütten kesmesi gerekiyor ondan dolayı üzülüyorVala bnde anlamadim bi türlü![]()
Aminn inşaAllah canım benim nasıl keseceğim peki ben ne yapayım bilmiyorum ki ben tedavi olmayacağım ya bırakırsa çok hasta olur zaten dişlerinden çok huzursuzNe dediler en son ne oldu meraktan çatlıcam
Senin sağlığın daha önemli çünkü Alparslan'ın sağlıklı bir anneye ihtiyacı var. Allah korusun midende kanama olur daha büyük sorunlar çıkar üzme kendini tedavini ol. Çok çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inşallah![]()
Deme canim yaMidesinde ülser çıkmış doktor hemen tedaviye başlamamız lazım demiş ve bu yüzden oğlunu sütten kesmesi gerekiyor ondan dolayı üzülüyor![]()
Of be kuzum cok üzüldümİnşaAllahh kuzum
Sağol kuzum
Midemde ülser çıktı kuşum ilaç kullanmam gerekiyor buyüzdende Alparslanı emziremeyeceğim şuan tedavi olmak istemedim 3 4 ay sonra başlasak dedim ama dr kanama yapabilir riske atamayız daha büyük sorunlar olabilir dedi![]()
Haydi hayırlısı inşallah cnmSekreter aradı sonuçlar çıkmış randevulu hastalara başlamadan sizin sonuçlara bakacak Dr bey bekliyoruz dedi hastaneye gidiyorum![]()
Öyle kuşum ama ek gıda yemiyor dişleri patlıyor çok huzursuz oyüzden daha çok emiyor şuanDeme canim ya
Of be kuzum cok üzüldümevet cok zor bi durum ama doktoru dinle basla tedaviye allah korusun daha kötü bisey falan olur evet zor olacak memeden ayirmasi ama öncelikle senn iyi olman lazim bitanem
ne yapalim sukur gene en azindan ek gidaya gecti oyle düşün
![]()