Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,795 kez görüntülenmiş, 90 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlarrrr🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hamile değilim kuzum negatif çıktı 10 aylık oğlum küçük daha
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar midemde ülser çıktı tedaviye başlayacağım öncesinde Alparslanı sütten kesmem gerekiyor ilaç kullanacağım için 😔😔😔
Geçmiş olsun ablam 😔

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sağol kuzum var üstümde birşey Rabbim hayra çıkarsın şimdide instagramda adıma hesap açılmış resimlerimi kullanıyor şerefsizler para istemişler herkesten savcılığa gittim dilekçe verdim🤕🤕🤕
Oha nasıl insanlar var etrafta ya Rabbim düşman başına vermesin böylelerini 🤲🏻 açanlar kim acaba abla belli kötülüğünü isteyen birileri rabbim yuvandan huzuru eksik etmesin 🤲🏻

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Oha nasıl insanlar var etrafta ya Rabbim düşman başına vermesin böylelerini 🤲🏻 açanlar kim acaba abla belli kötülüğünü isteyen birileri rabbim yuvandan huzuru eksik etmesin 🤲🏻
Aminn kuzumm Aminn inşaAllah bakalım IP adresine bakılacak falan filan dediler şimdi biri para gönderir falan uğraşmayım diye dilekçe verdim bakalım ne olacak

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sağol kuzum var üstümde birşey Rabbim hayra çıkarsın şimdide instagramda adıma hesap açılmış resimlerimi kullanıyor şerefsizler para istemişler herkesten savcılığa gittim dilekçe verdim🤕🤕🤕
Canımmm cok gecmıs olsun yaa uzuldum sutten kesecegıne ama sen iyi olda 10 ay emmıdı nasıl olsa kuzumm hıc kafana takma emziremıyecem diye geldi hepsi ust uste geliyor canım yaaa 😟😟😟

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canımmm cok gecmıs olsun yaa uzuldum sutten kesecegıne ama sen iyi olda 10 ay emmıdı nasıl olsa kuzumm hıc kafana takma emziremıyecem diye geldi hepsi ust uste geliyor canım yaaa 😟😟😟
Aynen bacım üst üste geliyor aksilikler Allah hayra çıkarsın inşaAllah sütten kesmek çok üzücü Bi süre tedavi olmak istemedim 3 4 ay müsaade etseniz dedm ama yara oluşmuş kanama yaparsa daha büyük sorun olur dedi aç karnına sigara kahve içmem en büyük sebebiymiş 😔😔

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Aynen bacım üst üste geliyor aksilikler Allah hayra çıkarsın inşaAllah sütten kesmek çok üzücü Bi süre tedavi olmak istemedim 3 4 ay müsaade etseniz dedm ama yara oluşmuş kanama yaparsa daha büyük sorun olur dedi aç karnına sigara kahve içmem en büyük sebebiymiş 😔😔
Allah ıyılıgıni versin gülümm ınsallah gecer iyi olursun 😟

Tüm sayfalar yüklendi.