Kontrol günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Kontrol günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,059 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol günü
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveofs

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayyy valla bitsin de kurtulalım şu bulantı bahsinden yaa 😄 Bir de acayip sırt ve bacak ağrısı var bende ağlayasım geliyor bazen artık
Bebek büyüyor ya annesi ondan olur bende de o haftakar oluyordu hala oluyor 😂😂 oğluşum sadece sağ ayağıma ağrı yapıyor bide belime ah ah 🥺

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Bebek büyüyor ya annesi ondan olur bende de o haftakar oluyordu hala oluyor 😂😂 oğluşum sadece sağ ayağıma ağrı yapıyor bide belime ah ah 🥺
Bende omurga eğriliği var bir de astım o ağrı nefesime vuruyor artık. Doktor dedi şimdiden bu ağrıları cekiyorsan ilerleyen zamanlar senin için çok sıkıntılı geçecek. Yani kötü günler geçti sırada daha kötü günler var 😂

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
O değilde nadir giriyorsun sanırım uygulamaya yada girip mesaj atmadan çıkıyorsun gözüm seni arıyor resmen 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende omurga eğriliği var bir de astım o ağrı nefesime vuruyor artık. Doktor dedi şimdiden bu ağrıları cekiyorsan ilerleyen zamanlar senin için çok sıkıntılı geçecek. Yani kötü günler geçti sırada daha kötü günler var 😂
Buna şükür kuzum sen doktoruna bakma 😂😂 pozitif düşün hiç bir şey olmayacak ağrım yok de

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
O değilde nadir giriyorsun sanırım uygulamaya yada girip mesaj atmadan çıkıyorsun gözüm seni arıyor resmen 😂😂

Buna şükür kuzum sen doktoruna bakma 😂😂 pozitif düşün hiç bir şey olmayacak ağrım yok de
Yaaa severim seni 😍😍 Çok girmiyorum valla ya girince de bakınıp çıkıyorum yazmıyorum pek 🤭

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yaaa severim seni 😍😍 Çok girmiyorum valla ya girince de bakınıp çıkıyorum yazmıyorum pek 🤭
Hıh insan beni hiç ozlemez mi 😂😂

İyisin demi sıkıntı filan yok

Tüm sayfalar yüklendi.