Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,504 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kontrolden geldim yüzde 50 kiz dedi 16 haftaligim ama mutsuzum eşim basindan beri erkek erkek diyordu adini bile belirlemişti bende o kadar heveslenme kiz olursa hayâl kırıklığına ugriyacan diyordum kiz diye söyleyince eşimi dusundum hemen ona nasil soyliyecem diye söyledim istemedi gibi davrandı bende sabahtan beri ağlıyorum gönlümü almaya calisti ama biliyorum ki erkek istediğini kalbim kirildi, 😢😭
Üzülme canım erkekler gebelik döneminde babalık duygusunu çok anlayamiyorlar bizim gibi değiller asla. Ama doğumdan sonra bambaşka oluyorlar hele ki kız evlat olunca çok ayrı oluyor. Çok bağlanıyorlar geneli böyle. Eşinde tepkisinin farkına varır daha dikkatli davranır diye düşünüyorum.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kontrolden geldim yüzde 50 kiz dedi 16 haftaligim ama mutsuzum eşim basindan beri erkek erkek diyordu adini bile belirlemişti bende o kadar heveslenme kiz olursa hayâl kırıklığına ugriyacan diyordum kiz diye söyleyince eşimi dusundum hemen ona nasil soyliyecem diye söyledim istemedi gibi davrandı bende sabahtan beri ağlıyorum gönlümü almaya calisti ama biliyorum ki erkek istediğini kalbim kirildi, 😢😭
Bence kusura bakma ama çok saçma ne demek üzüldü tamam herkes birşey ister ama bunu. Hani sen biz belirleyemiyoruzki ne olacağını Allah bilir. Çok saçma geldi bana. Ha kız ha erkek ne farkeder ikiside senin canından bir parça olucak hayırlısı ile gelsin demek varken neden bu şekil düşünüyorsunuz anlamadım çok karşıyım bu konularda

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Cinsiyetin erkeği kızı olmaz hayırlısı ile gelsin bebisler erkeklerin geneli böyledir erkek evlat isterler ama kız bebisleri olunca erkek evlattan vazgeçer üzme kendini eşini karşına al konuş hayırlısı ile kızımız olacak de emin ol ki oda eşinde sevinecek

Cinsiyetin erkeği kızı olmaz hayırlısı ile gelsin bebisler erkeklerin geneli böyledir erkek evlat isterler ama kız bebisleri olunca erkek evlattan vazgeçer üzme kendini eşini karşına al konuş hayırlısı ile kızımız olacak de emin ol ki oda eşinde sevinecek
Kalbim çok kirildi bebegimden vazgeçmek uzreyim

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kalbim çok kirildi bebegimden vazgeçmek uzreyim
Yok canım daha neler bak mesela ben 33+3 günlük gebeyim aniden sancilandim erken doğum riskim oluştu ben bile pes etmezken senin şuan anneliğe ilk adımların daha mutlu ol ki bebeğin bunu hissetsin annem beni çok seviyor desin sakın böyle kötü düşünceyi aklımdan at ilerleyen haftalarin ilk tekmesini hissedeceksin daha mutlu olacaksın biraz sabret eşinde hatasını anlar 😇

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.