Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,745 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ahahhaa evet artık düşün bacaklarım ağrıyor 😂😂 Kayra'nın bazen öyle bir anı tutuyor ki çocuk oturarak emmiyor illa ben yürüyecem 😂😂hep hastene yollarında gel git yapmaktan oldu bunlar
Çocuk alıştı napsın 😂 kayradan beklendik hareketler onlar normal hareket yapmazlar alışacağız artık bu durumlarına 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Amin inşallah Allah razı olsun kuzum ♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu konuda haklı olmak insanın zoruna gidiyor 😂

Amin Allah razı olsun çiçeğim sonradan küstürüyoruz bebişleri sanırım 😂

Amin inşallah Allah razı olsun kuzum. 38+5 teyiz
Oo geç bile kalmışsın o zaman. Bn tam 38 e girdiğim zaman doğurmuştum

2 hafta önce 3400 gramdı kuzum şimdi 38+5 teyiz
Maşallah

Son düzenleme:

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah Allah razı olsun kuzum ♥️

Bu konuda haklı olmak insanın zoruna gidiyor 😂

Amin Allah razı olsun çiçeğim sonradan küstürüyoruz bebişleri sanırım 😂

Amin inşallah Allah razı olsun kuzum. 38+5 teyiz
Cümlemizden İnşaAllah kuzum 🤲 bende 35hafda 2 santim açıklık vardı canım doktor ilaç iyne falan yazdı iki hafda öylece yatdım yerimden kalkmadım sonra 38 de kontrole gitdiyimde 5santim açılmam vardı ama benim ne sancı vardı ne suyum gelmişdi ilacla falan sancı getirmeye çalışdılar 24saatdan sonra doğum yapdım canım doktorlar bana vaktinde evvel yerinde tutamıyorduk şimdide kızı ordan cıkaramıyoruz dediler 😄bende 5santimden sonra cok yavaşladı acılmak bilmiyordum resmen o beş sanitimde sanclsız falan açılma olmuşdu düşün🤦

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hatırlarsanız birkaç gün önce suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söylemiştim lakin doktorum müsade etmedi. 1 parmak yani 2 cm açıklığım olduğu için doktorum 1 hafta 10 gün daha beklemem gerektiğini suni sancı verdikten sonra açılma olmadığı taktirde boşuna sezeryana almak istemediğini dile getirdi. 2 cm açılmadan sonra sizin doğumlarınız ne kadar süre sonra oldu ? Elimden geleni yapıyorum ama kasık ağrısı ve yalancı sancıdan başka birşey olmuyor. İlk zamanlar bebişi içerde tutmak için çabalarken şimdi dışarı çıkaramıyoruz. Küstürdüm sanırım 😅
Aşkım doğum zamanın geldi mi 🤲🦋Ya minik paşa gelmek istemiyor Zeynep Simavera gibi❤️vallh ilk doğum suniydi berbattı 🤐sagliklica gelsin bol bol temizlik yap ama sancı gelince hemen dinlen Zeynep Simavera nin doğacağı gün temizlik yapmıştım doğumda çok yoruldum😂

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hatırlarsanız birkaç gün önce suni sancıyla doğum yapmak istediğimi söylemiştim lakin doktorum müsade etmedi. 1 parmak yani 2 cm açıklığım olduğu için doktorum 1 hafta 10 gün daha beklemem gerektiğini suni sancı verdikten sonra açılma olmadığı taktirde boşuna sezeryana almak istemediğini dile getirdi. 2 cm açılmadan sonra sizin doğumlarınız ne kadar süre sonra oldu ? Elimden geleni yapıyorum ama kasık ağrısı ve yalancı sancıdan başka birşey olmuyor. İlk zamanlar bebişi içerde tutmak için çabalarken şimdi dışarı çıkaramıyoruz. Küstürdüm sanırım 😅
Merve cnm sana tavsiyem sürekli yürüyüş yap durmadan ve deve cüce olur ya ilk okulda oynardık o hareketi yap otururken de bacaklarını aç ve bir yere tutunbak bu hareketi sık sık yap ve cola iç arada açılmayı kolaylastiyor hastanede bı kaç ggun kalmış acı çekmiş biri olarak sana bu tavsiyede bulunuyorum bu şekilde daha da hızlı açılman olacak .. umarım kısa zamnda bebeğini kucağına alırsın cnm ☺️🤲🏻

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
siz kastamonuda devlete mi gidiyorsunuz özele mi, domtorunuzdan memnun musunuz, ne güzel normal doğum olsun diye uğraşıyor🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Alışmıyorum 😂😂 Allah'tan gece uykusunda yapmıyor 😂😂
İnşallah yapacağı günler gelmez 😂

Oo geç bile kalmışsın o zaman. Bn tam 38 e girdiğim zaman doğurmuştum

Maşallah
Bende zorluyorum ama olmuyor 🤦🏻‍♀️

Cümlemizden İnşaAllah kuzum 🤲 bende 35hafda 2 santim açıklık vardı canım doktor ilaç iyne falan yazdı iki hafda öylece yatdım yerimden kalkmadım sonra 38 de kontrole gitdiyimde 5santim açılmam vardı ama benim ne sancı vardı ne suyum gelmişdi ilacla falan sancı getirmeye çalışdılar 24saatdan sonra doğum yapdım canım doktorlar bana vaktinde evvel yerinde tutamıyorduk şimdide kızı ordan cıkaramıyoruz dediler 😄bende 5santimden sonra cok yavaşladı acılmak bilmiyordum resmen o beş sanitimde sanclsız falan açılma olmuşdu düşün🤦
İşte benim doktorda ondan korkuyor suni sancıyla açılma olmazsa boşuna sezeryan olursun dedi 🤦🏻‍♀️ birde ilk doğum olacak hem açılma sıkıntıymış hemde sezeryan olma elinden geldiğince normal doğuma odakla kendini dedi

Aşkım doğum zamanın geldi mi 🤲🦋Ya minik paşa gelmek istemiyor Zeynep Simavera gibi❤️vallh ilk doğum suniydi berbattı 🤐sagliklica gelsin bol bol temizlik yap ama sancı gelince hemen dinlen Zeynep Simavera nin doğacağı gün temizlik yapmıştım doğumda çok yoruldum😂
Kız bende yerimde durmuyorum hiç ama gelmek bilmiyor paşa 😂 içerde rahatı yerinde tabi yiyip içip hıçkırıyor kızsam vursam hemen poposunu gerip kalıyor al buna kız diye 😂😂

Merve cnm sana tavsiyem sürekli yürüyüş yap durmadan ve deve cüce olur ya ilk okulda oynardık o hareketi yap otururken de bacaklarını aç ve bir yere tutunbak bu hareketi sık sık yap ve cola iç arada açılmayı kolaylastiyor hastanede bı kaç ggun kalmış acı çekmiş biri olarak sana bu tavsiyede bulunuyorum bu şekilde daha da hızlı açılman olacak .. umarım kısa zamnda bebeğini kucağına alırsın cnm ☺️🤲🏻
Kuzum dediğin gibi günde 1-2 saat yürüyüş yapıyorum 1 saate yakın plates yapıyorum, çömelip kalkıyorum, içim dışım hurma ve ananas suyu oldu, bu sıcaklarda birde sıcak suyla duş alıyorum 😂 belkide açılma ilerliyor ama bende hâlâ bi belirti yok. Ne sancı var ne nişan nede su geliyor

siz kastamonuda devlete mi gidiyorsunuz özele mi, domtorunuzdan memnun musunuz, ne güzel normal doğum olsun diye uğraşıyor🤗
Özel hastane çiçeğim doktorumdan çok memnunum sağolsun 9 aydır hasta-doktor gibi değilde arkadaş gibi olduk. Her sorunda sıkıntıda sürekli teselli ediyor. Devlet hastanesinde acile gittim birkaç kere hayatımın yanlışını yaptım resmen

Rabbım bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum lütfen dualarını eksik etme
Amin inşallah çiçeğim Allah razı olsun ❤️

Son düzenleme:

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

İşte benim doktorda ondan korkuyor suni sancıyla açılma olmazsa boşuna sezeryan olursun dedi 🤦🏻‍♀️ birde ilk doğum olacak hem açılma sıkıntıymış hemde sezeryan olma elinden geldiğince normal doğuma odakla kendini dedi

Kız bende yerimde durmuyorum hiç ama gelmek bilmiyor paşa 😂 içerde rahatı yerinde tabi yiyip içip hıçkırıyor kızsam vursam hemen poposunu gerip kalıyor al buna kız diye 😂😂

Kuzum dediğin gibi günde 1-2 saat yürüyüş yapıyorum 1 saate yakın plates yapıyorum, çömelip kalkıyorum, içim dışım hurma ve ananas suyu oldu, bu sıcaklarda birde sıcak suyla duş alıyorum 😂 belkide açılma ilerliyor ama bende hâlâ bi belirti yok. Ne sancı var ne nişan nede su geliyor

Özel hastane çiçeğim doktorumdan çok memnunum sağolsun 9 aydır hasta-doktor gibi değilde arkadaş gibi olduk. Her sorunda sıkıntıda sürekli teselli ediyor. Devlet hastanesinde acile gittim birkaç kere hayatımın yanlışını yaptım resmen

İnşallah Mervem ama hiç güvenmiyorum ben bu oğlana 😂😂

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank

Kuzum inşaAllah sezeryan olmazsın kendin doğum yaparsın dualarım seninle canım şimdi nasılsın sancln falan varmı hiç doktora gitdinmi acılman falan olmuşdu hiç hakkında hayırlısı canım açılışı kolaylaşdıracak şeyler yap sen 🤲🤲🤲🙏

Tüm sayfalar yüklendi.