Kontrol

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kontrol başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,745 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrol
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
İnşallah yapacağı günler gelmez 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende zorluyorum ama olmuyor 🤦🏻‍♀️

İşte benim doktorda ondan korkuyor suni sancıyla açılma olmazsa boşuna sezeryan olursun dedi 🤦🏻‍♀️ birde ilk doğum olacak hem açılma sıkıntıymış hemde sezeryan olma elinden geldiğince normal doğuma odakla kendini dedi

Kız bende yerimde durmuyorum hiç ama gelmek bilmiyor paşa 😂 içerde rahatı yerinde tabi yiyip içip hıçkırıyor kızsam vursam hemen poposunu gerip kalıyor al buna kız diye 😂😂

Kuzum dediğin gibi günde 1-2 saat yürüyüş yapıyorum 1 saate yakın plates yapıyorum, çömelip kalkıyorum, içim dışım hurma ve ananas suyu oldu, bu sıcaklarda birde sıcak suyla duş alıyorum 😂 belkide açılma ilerliyor ama bende hâlâ bi belirti yok. Ne sancı var ne nişan nede su geliyor

Özel hastane çiçeğim doktorumdan çok memnunum sağolsun 9 aydır hasta-doktor gibi değilde arkadaş gibi olduk. Her sorunda sıkıntıda sürekli teselli ediyor. Devlet hastanesinde acile gittim birkaç kere hayatımın yanlışını yaptım resmen

Amin inşallah çiçeğim Allah razı olsun ❤️
Zorlamayla olmaz kuzum zorlama. Oğlumda ben 1 gün yatış verdiler ertesi gün doğurdum. O yattığım günde brnde zorluyordum. Yürüyüş yapıyordum skuat yapıyordum falan filan. Hemşire zorlama demişti paşamızın canı ne zaman istese o zaman gelir demişti 🤣 gerçekten de canı istediği anda geldi ertesi gün 11:15 te gelmişti. 😍

Tüm sayfalar yüklendi.